Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2.pl

ninjaman98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem ;/ Gdy wchodzę do gry wywala mnie po ok 3min. Zrobiłem wszystko zgodnie z zaleceniami na forum metka;/ Nie wiem już co robić, próbowałem blokować hs'a nic nie dało tak samo jak obejście które ten nowy hs wykrywa! Z najnowszego moda również mnie wywala. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem ;/ Gdy wchodzę do gry wywala mnie po ok 3min. Zrobiłem wszystko zgodnie z zaleceniami na forum metka;/ Nie wiem już co robić, próbowałem blokować hs'a nic nie dało tak samo jak obejście które ten nowy hs wykrywa! Z najnowszego moda również mnie wywala. Proszę o pomoc :)

Próbowałeś tego?

Może to być związane z sytuacją, gdzie program innej firmy/sterownik klawiatury multimedialnej próbuje uzyskać nieautoryzowany dostęp do klienta Metin2.

Może to być także spowodowane faktem próby ominięcia oprogramowania HackShield.

Sugerujemy restart komputera i uruchomienie klienta ponownie. Jeśli problem będzie się utrzymywał - radzimy sprawdzić jakie aplikacje działają w tle i dokonać ich ewentualnego wyłączenia.

Radzimy też usunąć wszelkie niedozwolone oprogramowanie, które może zostać wykryte w momencie włączenia klienta gry na komputerze.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...