Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] EtalBot

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, mam wszystko. Wyrzuca mnie do lobby, tam gdzie są przyciski np. do dolaczenia do czatu czy zrobienia serwa.

A w jakimś pliku było napisane, że tylko z ang. wersją zadziała.

Teraz spróbowałem bez komentowanej linijki i poszło, ale bot wyrzucił mi 2 mixturki hp i nic nie robi ^^

NTConfig_Script.push("ConfigCheck.ntj");

Po odpaleniu serwera jestem na początku gry, może to jest powodem? Mam najpierw gdzieś pójść?

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdz pierwsza czesc konfiguracji "bezczynny bot" Bo wyglada mi na to ze tam masz cos zle ustawione,albo nie masz ustawionego ataku

Feel the beat!

Opublikowano

Ale bot powinien chyba się ruszyć z miejsca? W ataku mam wszystko na -1 (gram nekromantą), więc jedynie w tych opcjach niżej mam ustawione szkielety i golema.

@edit,

Zmieniłem atak z -1 na 0 i też wychodzi z serwera.

Opublikowano

Jesli masz summonera to bot nie bedzie dzialal ,Bo nie mozesz przywolywac szkieletow kiedy chcesz,tylko ze zwlok musisz go zrobic. Nie ma takiego skryptu w tym bocie

Feel the beat!

Opublikowano

Ja mam jedno pytanko. Czemu mój bot stoi w miejscu w mieście i coś na zielono wyskakuje po lewej . A dokładniej

please don't forget to set NTCongif_freeSpace in yor character congif to avoid your inv filling

hosthandler 2loaded

congifcheck loaded

by detault this displaus when your character config hasn't been edited

PROSZE O POMOC

Opublikowano

a dokładniej powiedzcie mi ktora linijke mam zmienić bo nieogarniam zbytnio. Przelecialem caly config i zrobilem wszystko tak jak w poradniku i nadal mi wyskakuje ten błąd

Opublikowano

mam takie jedno pytanko. jesli w coinfigu items jest napisane tylko zze zbiera do runy ist czy wieksze tez zbiera?

mam jeszcze jedno pytanko czy musze ustawic zeby zbieral np. ap 600+def 2-3-4 sox?

i ostatnie pytanko czy mozna ustawic tak zeby kupywal najemnika jak padnie??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sorki nie zaglądałem tu ostatnio ;P to jest tak jak by reklama tego bota ,nie wiem jak to usunąć

edit :

jednak troche poszperałem i znalalazłem ;P

plik NTBotGame

if(!leaderParty) {
		    Say("Running Etal Underground");
		    Delay(1000);
		    Say("A step above a step above");
    }

zmień na

if(!leaderParty) {
		    Say("mozesz zostawić puste lub wpisać swój tekst");
		    Delay(1000);
		    Say("mozesz zostawic puste lub wpisac swoj tekst");
    }

Feel the beat!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zrobić żeby bot wsadzał niezidentyfikowane przedmioty do skrzynki zeby np: Pierścionka lub np zaka wypadnie zeby go nie identyfikowal tylko wlozyl do skrzynki. pomocy

Opublikowano

[Type] == ring && [Quality] == unique

tu pod pierscienie

[Name] == GildedShield && [Quality] == unique

zaka

Do edycji w pliku unique.nip

Feel the beat!

Opublikowano

Jest jakas mozliwosc ustawienia jak wiele gier moze zalozyc bot?

dodatkowo zauwazylem ze zbiera rozne smieci typu niebieski miecz dwureczny, napiersnik mala tarcza itp. on tak musi i co chwile lata do miasta sprzedawac za mala cene?

oraz on sam wklada przedmioty do skrytki jak wplaca kase do banku czy jakis warunek musi zostac spelniony? bo widze ze lata z runa w plecaku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...