Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na wakacje

Equener.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to walnę prosto z mostu, moi rodzicę sądzą że sobię w życiu nie poradzę i traktują mnie jak dziecko, więc chcę się usamodzielnić i zarobić na własnę utrzymanię ;) Problem w tym że jestem niezłym leniem, mam słabe oceny i muszę jeszczę poprawkę z niemca napisać. Dodam że nigdy w życiu nie pracowałem,( nigdy jakoś nie potrzebowałem pracować) więc od czego najlepiej zacząć i gdzie szukać? Mam 17lat, trochę chęci i 0 doświadczenia. Najlepiej coś na weekendy( we Wrocławiu) ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Pomoc na budowie, tam mogą Cię przyjąć. No i ulotki, masz powyżej 16lat, to problemu z podpisaniem umowy powinno nie być.

Opublikowano

we Wrocławiu mogę ci polecić agencję Eurokontakt, możesz sobie wejść nawet na ich stronę http://epser.com i obczaić, jakie mają oferty pracy. z agencją łatwiej znaleźć i sądzę, że powinni mieć coś dla ciebie :)

Opublikowano

Sorry ze sie wtrącam a na jakiej zasadzie to działa te ulotki? oni to sprawdzają czy jak?

Roznosisz po mieście gazety itd., a oni sprawdzają np. pytając się kogoś czy dostał ulotki Polo Marketu.

@Top

Wywożenie gruzu na budowie, koszenie trawników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...