Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elagon Sro Cap 90 ! Polecam ! Euro/China

bobek516

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server na 1 rzut oka wydaje sie byc fajny ale po tym jak dzis zobaczylem caly stal sunow 9d po 200-500kk to zwatpiłem czy oplaca sie grac skoro all po 2 dniach w sunach bedzie mogl biegac , jak narazie zostane na pare dni zeby zobaczyc jak sie rozwija ale nie widze przyszlosci tego servera

Edge-1.png
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sam sie zastanawialem ale postawilem na Glaviera jak cos nick cipsek, a i mam problem bo nie moge ogarnac tego mBota ni cholery jak by byl ktos ktos mily i mi w tym pomogl to pisac w grze lub na pm tutaj

Opublikowano

Wie ktoś czemu nie mogę wbić na serwer (Failed to connect to the server (C7))? wcześniej grałem i było wszystko ok, nawet dziś jeszcze normalnie mogłem wbić...

Opublikowano

jest jakas nowa wersja bota bo mi nie dziala wczoraj działał a dzisiaj po update pisze mi cos takiego : Failed to read data from PFO

Opublikowano

Jest jakiś sposób na pozyskanie darmowego grap peta? bo mi sie już skończył, a zegarków nie mam

alesz jest ( odpal nowe konto nie nowego chara lecz nowe konto grab pet on i poczekaj dzien 2 i bd mial 3 clocki )

Opublikowano

jest jakas nowa wersja bota bo mi nie dziala wczoraj działał a dzisiaj po update pisze mi cos takiego : Failed to read data from PFO

Mi mbot działa bez problemow Wersja 1,12b

Opublikowano

Server jest spoko polecam kto poszukuje guild to zapraszam do guild ''SainT''

W grze pisać do:

Adre

Darren

limoche

Opublikowano

Świetny serwer, polecam dla każdego, kto chcę rozpocząć na nowo przygodę z SRO!

Zapraszajcie graczy, to jakoś się to rozwinie wszystko.

Jeszcze raz, gorąco polecam ten serwer.

Opublikowano

Servera nie polecam, PVP wyglada tam tak ze w polowie walki podchodzi fotograf a wy pozujecie do zdjecia (if you know what i mean) i to nie jeden raz :]

Opublikowano

mam problem z downloadem, wyskakuje mi nowa i ta sama karta podczas włączenia pobierania, może ktoś sprawdzić teraz czy mu się to samo dzieje ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

wie ktoś kiedy serwer będzie online ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...