Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] FunnyPullback Loader

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NoobKillerPL, widze, ze edytowales yikiller.lua a skoro gosc juz nie kontynuuje projektu to czemu ty nie sprubujesz ? :D Moze ci sie uda

Opublikowano

Bo skrypt, a program ładujący skrypty, to nie ten sam poziom.

Opublikowano

Mógłby ktoś objaśnić wysztkie funkcje tego programu ?

Jezeli w nazwie skryptu jest nazwa postaci to jest to jakis wspomagacz do comba, miss.lua auromatycznie ci pisze ss i re, takze koniec z uzeraniem sie z ludzmi ktorzy ss niepotrafia napisac. junglehassistant.lua pomaga junglowac tzn, jak ubijemy blue to po lewej na dole mamy napisane kiedy zrespi sie nastepny i tak ze wszystkim co w jungli, wolfy, dragon, red. minionmaker.lua ulatwia lasthitowanie. Reszty nie sprawdzalem, ale mam nadzieje, ze choc troche pomoglem.

dziala na chwile obecna ??

Za chwilke sprawdze i dam edita.

@Edit dziala

Opublikowano

Właśnie ostatnio grałem z Olafem ,który brał na 3 ciosy tanków ...heh :)

@Edit

Wszystko pięknie działa ,przeciwnicy pojawiają się w czerwonym kółku i wtedy masz ich na hita .Ogólnie super ,tylko czasami laguje.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Nie bylo patcha wiec raczej tak, ciezko jest odpalic i sprawdzic? Jak bd mial czas to za jakies 40 min dam editai ci napisze. To lenistwo mnie dobija....

@Edit Dziala...

Opublikowano

Powinno działać, narazie patcha nie było.

Szybciej się dowiesz sprawdzając samemu, niż pytając...

Opublikowano

Jak zobaczę ze jest jaki cheatera , momentalnie zgłaszam do supportu , ponieważ to 1 gra na ktrórej mi "zalezy" zeby nie bylo zadnych hackerow itp .

W tej grze ludzie zalezy wszystko od umiejętnosci , jezeli ktos tu uzywa cheatow znaczy ze jest noobem , bo inaczej nie potrawie tego okreslic

Nie umiesz last hitowac ? to sie naucz . Ale i tak mi sie wydaje ze wiekszasc ogarnietych graczy bedzie cheaterow gładzic

Panowie nie zepsujcie tej gry , jest to jedyna gra w ktorej rl cash ci nic nie da nie spierdolcie tego

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

To zgłaszaj, to forum o cheatach. Co ty tu robisz?

Btw. tu nie ma cheata, np. na 1000000 AD, jedynie w combo pomoze, a to samemu zrobisz tak samo, przy odrobinie wprawy.

Lasthitowanie też jest słabe, bo bije ciągle z AA i pushuje linie. Nie ma nad czym płakać, po patchu będzie i tak dead.

Opublikowano

Skąd pewność, żę po patchu będzie dead :D

te trojany nie groźne? Mówi się czesto zlosliwy kod czita zlosliwy kod czita. A czasami ten wirus może być na prawdę prawdziwy i groźny.

Opublikowano

Tak, jeśli pobrałeś to już mam twoje hasła, i kompa musisz nowego kupić :x Spokojnie wirów nie ma, chyba że autor coś umieścił, a na to prawie nie ma szans...

Pewność z tąd, że zmienią się adresy, riot co patch, blokował tego "bota", teraz będzie to samo :)

Opublikowano

Już nie działa.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Proszę o zamknięcie, bo program już po update nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...