Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wielka aktualizacja][Premiera 27czerwca w Korei]Piąta karta specjalisty!

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

120614_01.jpg

120614_03.jpg

SP: Piąta Karta!

Gladiator

gladiator_card.jpg

Opis Karty (już bez tłumacza):

Ten wojownik to prawdziwy władca miecza i tarczy.

Jako gladiator, spełnia się całkowicie kompletnie.

Jego umiejętności potrafią odrzucać, zadawać śmiertelne obrażenia oraz krytycznie obrażenia!

Wszystkie jego ataki mają pewną szansę na "debuff".

Posiada również specjalną umiejętność, która potrafi odbić "debuff" na przeciwnika!

Umie on również zwiększać szybkość poruszania się, zmniejszać czas ładowania umiejętności

a nawet odnowić sobie PŻ!

Jego ostateczny cios(last) potrafi zadać potężne obrażenia, oraz uderzyć kilka przeciwników na raz, jeśli znajdują się na linii prostej.

Karta służy głównie do walk PvP.

Strzelec Armatni

Cannonshooter_card.jpg

Opis Karty(już bez tłumacza):

Strzelec armatni wykorzystuje potężne ataki do walk.

Ze wszystkich kart specjalistów łucznika ten ma największy zasięg,

a im dalszy cios zada ten łucznik, tym zadane obrażenia zwiększą się!

Strzelec armatni wykorzystuje specjalny "buff" aby zwiększyć siłę swojego ataku.

Siłą ognia ostatecznego ataku(lasta) może pozamiatać przeciwników na amen.

Specjalizuje się też w krytycznych obrażeniach.

Wulkan

volcano_card.jpg

Opis Karty(już bez tłumacza):

Wulkan w trakcie bitwy używa siłę płomienia, aby zwiększyć swój atak.

Silne umiejętności magiczne sprawiają, że Wulkan świetnie radzi sobie w walce bezpośredniej.

Mimo swojej słabej obrony, rekompensuje ją masakryczny atak, i szybkie ładowanie umiejętności!

Jeśli ten mag zada szkody płynną lawą bądź kamieniami magmy, jest wysoka szansa na zadanie efektu "Śmiertelny płomień".

W korei będzie można je zdobyć na poziomie 70, jednakże założenie możliwe na poziomie 30. [update 07-01 11:01 - Dzięki za info]

Jak będzie u nas? Dyskutujcie!

Temat będzie edytowany. O godzinie 19:23 zostały przetłumaczone teksty.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ok leci like przydatny temat.Ale mam pytanie co do lvla czy masz potwierdzoną informację że sp można będzie zdobyć od 30 lvla???

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Ok leci like przydatny temat.Ale mam pytanie co do lvla czy masz potwierdzoną informację że sp można będzie zdobyć od 30 lvla???

Gdybym nie miał owej informacji, nie byłoby sensu tego pisać. :P

Tylko nie jestem pewien czy będzie można je zdobyć w taki sam sposób jak resztę.

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

NIe. Sp ma być max +85 ^^ Też, skille mówią, że gladiator to ogień. ŁAADAFAK?? Ta karta wogóle ognia nie przypomina. Karty będą trochę OP jak czytam te opisy. Jak wyjdzie to czekam w NosBazarze i kupuje ^^ Wulkan wygląda super :D

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Dzieki za info oczywiscie leci like a sie zastanawialem co z tego bedzie czy to plota a jak nie to jak beda wygladac :P

Opublikowano

Volcano juz wyszedl a ja dopiero 42 ;/.Do konca next tyg 55 i wbijam na LoD ;-).Dodam ze karty SP nie sa lvlowe tylko zaleza od lvl joba.Raczej od 80 bedzie, dlatego LoD otworzyli.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

up@ rozjebałeś mnie swoim postem. LOD baranie otworzyli dlatego ze od 1-55 został zwiększony bardzo EXP za misje a 55+ zeby gdzie expić mieli wiec nie pisz tych głupot btw. ta karta wejdzie na PLa w 2012(końcówka)/2013

Te SSy pochodzą z nostale SE a tam potrzebny tylko lvl specu od nostale.

Opublikowano

A ty nie wyzywaj tak każdego bo poleci 5% za obraze ogarnij sie człowieku.A co do tematu tak masz racje LoD został otwarty ponieważ exp za misje sie powiększył.

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

Wydaje mi się że te karty sp będzie można zrobić na 76 gdyż zauważcie że prawie każde sp robie sie na ?6+ a profa bedzie pewnie z 80

wpr.png

Opublikowano

Nie. Profesja nie może już nagle skoczyć z 55 na 80. To tak jakbyś powiedział, że następne SP będzie na 95... Profa będzie 60-75.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Jak widać, na SE będę mógł zrobić sobie tą kartę na lajcie zaraz po Sinie =) Beznadziejne jest tylko to, że prawdopodobnie ich atrybutem będzie ogień.

Opublikowano

http://board.nostale.pl/board1-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board2-gra/board192-informacje-i-nowo%C5%9Bci/71487-noscast-nowe-karty-specjalisty/

Volcano - podróba reda

Cannonner - podróba desa

Gladiador - troche sie wyroznia

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

A ty nie wyzywaj tak każdego bo poleci 5% za obraze ogarnij sie człowieku.A co do tematu tak masz racje LoD został otwarty ponieważ exp za misje sie powiększył.

Wielki moderator się znalazł ..brawo

Powiedz mi , gdzie użytkownik "ProCzarny" każdego wyzywa ? ehh ..

Oczywiście nie popieram takich ludzi , ale że ty musisz się jeszcze dziwnie przyjebać ...A weź idź o_o

@Topic

Serio ? Dziwne te karty sp : | jak dla mnie trochę nie pasują do nostale :D

Masz lajka za info ;3

x

Opublikowano

Moim zdaniem powiększyli exp za misje dlatego że mają wprowadzić nowe sp w wakacje,ale to tylko moje skromne zdanie :)

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

Super coś ci sie nie podoba?W każdym twoim poście musisz sie przyjebać do mnie...Ehh lepiej skocz z mostu.

Super coś ci sie nie podoba?W każdym twoim poście musisz sie przyjebać do mnie...Ehh lepiej skocz z mostu.

Haha , bardzo interesujące ..Ale wiesz co ? Nie rusza mnie to ;]

A jeszcze jedno ..dopiero drugi raz się do ciebie przyczepiłem ...No ale sorry

Widać że chcesz bym tutaj super modem , bo boisz się nawet przyjąć drobną krytykę ..

x

Opublikowano

Specu od NosTale, ja pisalem o naszym NosTale [PL] zacznij czytac ze zrozumieniem.Mozliwe ze dlatego mozliwe ze dla innego.Ja bym wolal zeby to jeszcze pol roku potrwalo i bylo dobrze.Czyli mogli by dodac nowy atrybut/nowe moby.Moze w akcie piatym zamiast ognia magme czy cos i Volcano np. taki atrybut? No ale to tylko moje pomysly bo moim zdanie to shit.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Goth bredzisz. Nie może być atrybutu nowego. Wtedy powstało by od razu sp6 z atrybutem przeciwnym a na Akcie piątym ten atrybut byłby używany a nie jest!

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

No może wygląda fajnie, tylko że on ma skille takie jak red tylko animacje zmienione. Tak samo Cannon Shooter, czysty Destro.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

No może wygląda fajnie, tylko że on ma skille takie jak red tylko animacje zmienione. Tak samo Cannon Shooter, czysty Destro.

Armatni strzelec jak destro? Nie mogę się z tym zgodzić. Obserwuj go jeszcze raz na wideo, to nie wygląda mi na podróbę destro.

I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...