Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nocturne - Wieczny Koszmar

Miko1012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczylem ten build i odrazu jestem sklonny do napisania:

USUŃ TO GÓWNO

Popieram, ale tak to jest jak newbie bierze się za tuty.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

btw, jak ty chcesz "zagrac pare gier pod offtanka" i napisac o tym poradnik xDD Przeciez nawet nie masz pojecia jak to zrobic.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Hmm... Za kilka dni poprawie ten build tylko dajcie mi trochę czasu. Zgarnę trochę doświadczenia z tym buildem i postaram się go poprawić ;)

sasukeeternalmangekyosh.jpg
Opublikowano

Jak zobaczyłem kolejnośc max'owania skilli to mi ręce opadły. Noc bazuje się na AD, a o ile dobrze wiem, skill E ma przelicznik od AP. Powiem tak, na 100% na pierwszy ogień maxuje się Q, ponieważ daje Speeda i dość spore AD. Następnie jak kto woli, ja osobiście max'uje W, może to wydawać się dziwne, ale ten skill ma dość dobry passive. No i najlepszy wg mnie build to:

Frozen Mallet + AD

lub

Warmog i Atma + AD.

Bez tego Nocturne jest papierkiem.

PS. NIE, to co napisałem w tym poście to nie jest poradnik, ja tylko wytknąłem Ci błędy, argumentując to.

Opublikowano

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/comprehensive-nocturne-laning-guide-169848

Ja gram tym buildem, i spokojnie na 3v3 wyciągnę przynajmniej 4:0 KD. Wczoraj akurat 12:0.

URcdc.png

Naprawdę, polecam tego builda ;)

Opublikowano

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/comprehensive-nocturne-laning-guide-169848

Ja gram tym buildem, i spokojnie na 3v3 wyciągnę przynajmniej 4:0 KD. Wczoraj akurat 12:0.

URcdc.png

Naprawdę, polecam tego builda ;)

Po pierwsze: przed 30 lvl Veigarem w AD można zrobić 12/0

Po drugie: nie grasz rankedów = nie przetestujesz builda naprawdę

Po trzecie: mobafire to najgorsza strona o lolu

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz to jakoś wygląda!

Tyle, że zamiast FoN włożyłbym Wit's End , a zamiast Thornmaila dałbym może Omen?

GA też by się tam przydało a zamiast IE dałbym BT dla sustainu w tf xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Lepiej jest tera. Ale na początek start z butami, bo noc nie ma dasha przed 6lvlem. Potem lantern. Infinity nie potrzebne, lepiej w late sprzedać latarnie i kupić blooda. Dodaj runy i masterki

Opublikowano

Jak kolega wyżej pisał - 12:0 to nic na klasyku.

Spróbuj zagrać rankeda, kiedy wbijesz 30 lvl, wtedy pokaż statystyki

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżzeli myślisz ,że mercury to survi wystarczające to brawo! vs. 5 AD składasz mercury? :(

Nie chce odkopywac , ale widze ze na kazdy poradnik narzekasz i flame'ujesz a sam nie jestes lepszy bo wspomniales wczesniej zeby kolega zagral rankeda , a teraz prosze prosze w jakim meczu (kiedykolwiek) widziales 5 ad w teamie? Jezeli ty grasz z taka druzyna to albo nie masz levla wiekszego niz 15 albo siedzisz na elo -600. Tyle odemnie a co do twojego powiem grzecznie , naucz sie kultury i samej gry w lola za nim napiszesz komentarz pod poradnikiem bo Gimperem to ty nie jestes...

Opublikowano

@up

Bo to sa postacie jak dla mnie "pokrewne". Obaj sa cholernie mocni w early i doskonali w late. Nawet byli wydawani tuz po sobie

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Wszystko jak do leesina

@up

Bo to sa postacie jak dla mnie "pokrewne". Obaj sa cholernie mocni w early i doskonali w late. Nawet byli wydawani tuz po sobie

Info: Lee jest slabszy late niz w early w którym koxi, w late na pewno nie doskonały.

@Edit: Gdzie są ***** pokrewne? A że byli wydawani tuż po sobie to ***** znaczy, postacie są ***** inne i koniec, nie ma postaci pokrewnej, chyba że chodzi ci że obiema się jungluje, jeśli nie to nie rozumiem

Wahałem się pomiędzy Q i E. Wybrałem E ponieważ dłuższy fear jest wtedy. :)

Maksuj E to daleko zajdziesz

Po pierwsze: przed 30 lvl Veigarem w AD można zrobić 12/0

Po drugie: nie grasz rankedów = nie przetestujesz builda naprawdę

Po trzecie: mobafire to najgorsza strona o lolu

Mobafire to jedna (nie wiem czy najgorsza) stronka z buildami itd

Na rankedach nw jak można przetestować build naprawdę, zależy wszystko od twojego skilla, a na normalach build można "sprawdzić", a na rankedach chyba nie będziesz "testował" build'ów bo może się to źle skończyć, tylko wybierał te na którym jest lepiej, oczywiśćie można najpierw na normalach a potem na rankedach i ocenić :D

Opublikowano

Nocturne w jungli jest biedny - potrzebuje itemków tanich i dających wiele przydatnych statów za niewielką cenę, a budowanie go w czystego tanka to zwastowanie jego potencjału.

Ten build proponowany tutaj to raczej dla jakiegoś Nocturna na hiper feedzie, lub grającego na botach. =) Proponuje raczej itemki hybrydowe dające kilka przydatnych statów i będące w niewielkiej cenie. (wit's end, sunfire cape)

wikmk9.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Ładny poradnik ale będzie Papierek szybko padnie kup nwm lodowy młot a przejrzystość ok gdyby nie niebieski poradnik by był lepszy

2pqvmzs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...