Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekstury

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam identycznie . Założyłem dzisiaj temat , ale na razie bez dobrej odpowiedzi : /

Opublikowano

Dodam, żebyście nie pisali tandetnych odpowiedzi typu "Włącz i wyłącz Metina", "Zrób Reinstall", "Zainstaluj nowe stery"

Prosiłbym o konkretną odpowiedź. Dziś instalowałem sterowniki do karty graficznej ATI. Nie wiem czy może być z tym jakieś powiązanie.

Opublikowano

Dsg, Masz WIndowsa 7 ?

a jak tak , to instalowały Ci się Aktualizacje ?

Opublikowano

Tak, instalowałem aktualizacje. Ale myślę, że ta, którą znalazłem na internecie nie jest zbyt nowa i pobieram odpowiednią 64bit : )

Opublikowano

Więc mamy winowajce..

Mi się wczoraj instalowały i od tej pory jest gorzej ... Spróbuje cofnąć Sterownik Graficzny i powiem Ci rezultat.

Opublikowano

Mógłbyś zapodać mi Twój numer gadu? Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące mianowicie tego, jak cofnąłeś aktualny sterownik. Zainstalowałeś stary z płyty, czy szukasz w internecie? Jeśli to drugie to zarzuć linkiem ; )

Opublikowano

Sterowniki możecie szukać spokojnie w necie, na pewno są do danego modelu karty. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...