Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

soccerstar

xXPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło by było gdyby MPCforum otworzyło nową zakładkę o grze soccerstar by było mniej spamu tutaj o tej grze. :)

Pozdrawiam!

29wr21h.png

Opublikowano

Dlaczego piszesz to w dziale Shakes & Fidget?

Myślę że gra nie cieszy się aż tak dużym zainteresowaniem, by ją dodać.

Myślę wręcz przeciwnie.Wiele osób z mpc gra właśnie w tą gre.

Niby dlaczego jest np dział poświecony Settlers Online skoro zainteresowanie ta grą jest dużo mniejsze niż soccerstar

Opublikowano

Poinformuję Cię iż ta gra jest nowa i jest już dosyć duża liczba użytkowników którzy w nią grają. Dlaczego to piszę tutaj? bo to jest gra produkcji S&F gdybyś wiedział a po drugie nie ma działu odpowiedniego chyba żeby tam to pisać.

29wr21h.png

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie jakie rozwijać umiejętności bramkarskie co wyżej co niżej itp ;D Teraz staram się utrzymywać wszystko na równym poziomie.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

No ja tak samo robię wydaję mi się że wszystko jest ważne lecz u Ciebie to raczej wybronienie strzałów z bliska i daleka a u obrońcy przechwycenie podań i wślizg

29wr21h.png

Opublikowano

No tak zapomniałem o tym ale i tak mogli by zrobić osobną zakładkę ponieważ ta gra staję się co raz popularniejsza :)

29wr21h.png

Opublikowano

Może od razu założymy działy dla każdej gry via www? Spójrzcie na dział Settlers Online i potem się zastanówcie, czy warto. Kosz

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...