Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ankieta co do allium + gratis piosenka

Tenma

Allium byczes  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robienie party z osobami z innego króelstwa

2. 2. Dmg broni. Ostatnai ma oko?o 700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaliśmy "Dom Aukcyjny".

Auction House - jest to sklep z przedmiotami wystawionymi przez graczy. Przedmioty wystawia się u Pomocnego Wiktora (M1 każdego królestwa) przenosząc na niego item, tak jakbyśmy chcieli ulepszyć coś u kowala, następnie podajemy cenę i przedmiot pojawia się na stronie i gracze mogą go kupić. Jeśli się nie sprzeda lub będziesz chciał wycofać aukcje wystarczy że wejdziesz w "Moje Aukcje" i naciśniesz przycisk "Oddaj". Waluta jaka obowiązuje w Auction House to Wartościowe Monety każda warta 500kk yang. Oto kilka screenów z systemu. Wartościowe monety do swojego konta możesz wpłacać u Pomocnego Wiktora który będzie je przetrzymywać i za nie możesz kupować w Auction House, możesz u niego także wypłacać Wartościowe Monety.

Lista wystawionych przedmiotów:

auction1.jpg

Lista Twoich przedmiotów:

auction2.jpg

Wpłacanie wartościowych monet do sklepu:

auction3.jpg

Wystawianie Przedmiotu:

auction4.jpg

auction5.jpg

http://avalonmt2.pl/zdj/auction6.jpg

http://avalonmt2.pl/zdj/auction7.jpg

Skopiowane z forum avalona

Według mnie bardzo ciekawe rozwiązanie. Wpłacasz kase/bryłki/itp w grze u npc, druga osoba wystawia item i można go zakupić na stronie a tamtej osoby nie musi być.

wipek.pl

Opublikowano

To skoro exp z innymi krajami to czemu nie postacie z innych krajów w gildi.

http://www.mpcforum.pl/topic/653484-problem2-problemy/

wipek.pl

Opublikowano

Właśnie nie bo się odejdzie calkowicie od metina, gdyż każda gildia w swoim krolestwie chce być potęgą. Dlatego napewno tego nie wprowadzimy w życie.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Ja bym wprowadził coś takiego jak postać buff , ;

postać wybierało by się u instruktora mocy i była by opcja szaman Smok , i Szaman Smok buff , ta postać zawierała by :

-skile na P od 5 lv , posiada skile tylko i wyłącznie Pomocnicze np . Smok - Pomoc smoka , Błogo , odbicie , lub zmienić i np dla tej postaci trzeba wydropić magiczny kamiń czy coś zeby wbić skile .

-ta postać może teleportować się na każdą mapę w pt z postacią która ma odpowiedni lv

- w pt można przywołać do siebie taką postać , co umożliwi ochajtanie się z normallnym graczem a nie swoim 2 kontem , wspólna gra .

-Do każdej postaci można przypisać tylko jednego szamana buffa .

jak później bym coś wymyślił dam znać , czy wgl pomysł by sie podobał , bo postacie którzy potrafią grać szamanami nic by im to nie przeszkadzało , szaman smok mógłby se zrbić helera i na odwrót .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Co do robienia Pt z innymi królestwami jestem na; TAK!, ponieważ nigdzie wcześniej tego nie widziałem. Ale natomiast do DMG broni według mnie jest za duże.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

@

FunChicken jest to wykonywalne, lecz nie widzimy sensu żeby coś takiego wprowadzić, raz że dużo roboty, a mamy co do robienia, może kiedyś przy update by się dodało, a dwa nie ma co niszczyć postaci szaman, kto chce bufa to niech sobie robi 2ga postać, to ma być medium/Hard nie 4fun ;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...