Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug tekstur

SiwS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

mam nietypowy problem z teksturami "ludzi" w metinie. Są one dziurawe jak widać na załączonym SS'ie , rozmazują się albo mape przecina wielka czarna linia. Czy możecie mi poradzić co z tym zrobić ?

Wcześniej nie miałem takich problemów. Mam Windows 7 a karta graficzna to ATI HD 4570 512MB

http://imageshack.us/photo/my-images/846/beztytuugoxh.png/

Opublikowano

Właśnie miałem problem na jednym z patcherów , myślałem ,że to tylko on. Ale zaintalowałem innego metina i to samo jest ; /

Opublikowano

Mam 3,5 GB ramu . Ale jak by karta była zepsuta, to by inne gry też tak działały , a CS lub Minecraft działają normalnie ; /

Opublikowano

Próbowałem , przestawiałem i to samo. Gdy w grze zamiast "Auto" wziąłem CPU , to w ogóle nie widziałem postaci tylko czarne linie przechodzące przez mape.

Opublikowano

Zainstaluj nowe stery, napisz czy jakiś efekt jest. Jeżeli masz karte ze sterownikami Nvidia, to wyłącz synchornizacje pionową.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...