Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Global Dekaron] Rexignation V1.2

hustlazz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[14:15:09] ===========DLL successfully injected, log start===========

[14:15:09] Reading initial parameters...

[14:15:09] Disable Xigncode : YES

[14:15:09] Bypass CRC : NO

[14:15:09] Xigncode emulator : C:\Documents and Settings\SpEeDyy\Pulpit\ReXIGNation_v1.0a\client.dll

[14:15:09] Image base : 00400000

[14:15:09] Target code section: from 00401000 to 00528000

[14:15:09] Exception handling successfully initialized

[14:15:09] Created thread : 0114

[14:15:09] Created exited : 0114

[14:15:09] Created thread : 0910

[14:15:09] Client code is unpacked

[14:15:09] Attaching Xigncode emulator...

[14:15:09] Stage 1 Failed!

[14:15:09] Fail

[14:15:09] Created thread : 0ABC

[14:15:09] Created exited : 0ABC

[14:15:09] Target process is going to close

[14:15:09] =================DLL unloaded, log closed=================

To pisze w rexignation nic sie nie włancza chyba nie mam jakiegoś dll ale co musze zrobić żeby działało?

Opublikowano

O 11 dowiemy się czy nasz bypass przetrwa kolejną jak to mówią "konserwacje" serwera ;)

Edit:

Wszystko gra i buczy ;P <---- Pośpieszyłem się z tym, u mnie oficjalnie przestał działać jak należy, DC znów się pojawiły. Więc przeszukam neta w poszukiwaniu odpowiedzi ;/

Opublikowano
. Więc przeszukam neta w poszukiwaniu odpowiedzi ;/

Btw działą wam Dekaron?? bo mi pokazuje Invalid client... przez bypassa, a jażeli odpalam normalnie to jak mi patha sciąga do pod koniecy wywala error....

Opublikowano

Mi działa przez bypass, działa tele, ale jak włączyłem vac, no aggro, skill hack, to od razu wywala z gry ;/ pewnie znow bedzie trzeba znalezc nowe kody do CE. Jest tak samo, jak wczesniej, gdy połączyli serwery i stare Trainery przestaly działać.

EDIT : już wiem co wywala, zoom teraz wywala też, vac i no agro dziala, skill hack nie działa.

Opublikowano

Mi juz Dekaron dziala ale z hacków to tylko vac i no aggro... pograłem chwile (DC) i bez skill hacka strasznie cięzko trafić moobki jak tak ciągle latają obok ciebie....

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

1. wszystko co związane z zabezpieczeniami a raczej ich łamaniem przez część antywirów może być postrzegane za wirusa

przykład

zainstaluj sobie 2 antywirusy na kompie a zobaczysz co ciekawego się stanie

2. jakbyś czytał post autora tego bypassa to byś wiedział że działa on jak trojan

3. popatrz jakie antywirusy coś wykryły, a jakie nie

4. zobacz ile jest osób zadowolonych

5. jeżeli nadal uważasz że to wirus nie używaj

Opublikowano

Sorki może to nie tu pisze ale mam ogromny problem kumpel mi przesłał hacki do 2moons na maila.Były one skompresowane Trainer i Bypass.Wywaliłem je do bina tak jak mi mówił potem odpalam trainera klikam lunch unpacked deakron i wyskakuje blad nie odnaleziono pliku mss32.dll co mam zrobić pomocy!

Opublikowano

Używaj googla. Wpisz te mss32.dll i pierwsza strona z góry. Linku nie mogę podać bo: Wpisałeś link do strony do której administrator nie pozwala linkować.

A haxy nie działają. Na starym BYPASSie (1.0a) DC co 5 min ,a na nowym (1.1 ,1.2) od razu po załadowaniu mapy.

segita.png
Opublikowano

no ale ten mss32.dll jest już w tym pliku ściągnołem a i tak nie może wczytać go.Poza tym wczoraj jeszcze grałem na haxach tylko że formata kompa robiłem i musiałem od początku hacki sciągać z 2moons.Prosze o szybką odpowiedz

P.S jak chcecie moge screeny przesłać jak to robie

Pasjonat
Opublikowano

jeżeli wrzuciłeś ten mss32.dll do pliku z tym bypassem i nie chodzi to ciężko pomóc możesz jeszcze gdzies do folderu systemowego wrzucić(nie pamiętam nazwy) też powinno pomóc

Edit:

sory że duble ale to coś od serwera nie z mojej winy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...