Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]heh ale błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego po wrzuceniu foldera germany nie mogę wbić na serwer jak podam złe hasło to wyskakuje komunikat o nim ale jak dobre to błąd .A i jeszcze jedno powie ktoś jak naprawić tych NPC bo sie nie da otwierać sklepów bo coś po niemiecku jest .i niech ktoś podrzuci folder quest

Opublikowano

object/9001/2/3 usuwasz czat bodajze chyba takie koncowki nie wiem jak jest u Cb

Opublikowano

Za depo odpowiada locale.lua albo germany.lua zależy jakie masz pliki więc depo musi działać. Type w mob_proto dla npc który ma być sklepem bez questu ustawione musi być na 1. Później sprawdź w bazie czy w tabeli shop jest ustawiony sklep dla npc o wybranym id.

791f747188ac8.png

Opublikowano

@Traktorzysta

Za dozorcę odpowiada Quest : warehouse.quest

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

mam coreftp i fillezille wgrywam i nie wiem czemu się nie mogę wbić na serwer ale wiem że porty dobre bo jak wpisuje złe hasło to wyskakuje komunikat o tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...