Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROM BOT POD CHAPTER V

adamxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko już działa jak będę miał czas to wrzuce

Jak nie chcesz wrzucać to po co spamujesz i nabijasz sobie posty ?

Ja także szukam.. Może coś znajdę, ale liczę bardziej na was że coś znajdziecie i udostępnicie:D

Opublikowano

Tu link do oryginalnego RomBota xxx Jest to po angielsku i instrukcja nie jest banalna ale może komuś się przyda i zrobi wam gotowca. W razie czego mogę trochę pomóc ale na zrobienie gotowca czy instrukcji nie mam czasu. Ewentualnie mogę zrobić gotowca i wysłać go komuś email kto go sprawdzi i umieści na forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapytaj wujka google o "rombot SolarStrike" pierwszy link to wiki a drugi to powinien być link do ściągnięcia gołego bota w wersji 719. W swoim bocie powinieneś mieć katalog rom, nadgrasz go tym ściągniętym i powinno działać. Od razu ostrzegam że o ile dobrze pamiętam to wersja 719 nie obsługuje jeszcze nowej klasy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zgrywam do starszej wersji caly katalog rom (719 ) i pokazuje sie cos takiego : Error while reading memory address for 'playerAddress' . Game seems to be changed !!! Please run ' rom/bot.lua update ' AND install the new RoM BoT wersion . Dodam iz mimo ze zgrywam katalog wersji 719 rombot caly czas pokazuje mi te starsza ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrób tak ściągnij i zainstaluj sobie Tortoise SVN

http://tortoisesvn.tigris.org/

w katalogu micromacro/scripts/ powinieneś mieć katalog 'rom' zmień mu nazwę np. na 'rom.bak' następnie stwórz nowy katalog o nazwie 'rom' naciśnij na nim prawym klawiszem myszy i wybierz 'SVN Checkout'

Teraz, w oknie które się pojawi w miejscu "URL of repository:" wpisz taki url:

http://rom-bot.googlecode.com/svn/trunk/rom

Nic więcej nie musisz zmieniać tylko wciskasz OK. Teraz coś tam będzie się robić :) na końcu powinno się pojawić Completed: At revision: 723 to znaczy że wszystko poszło dobrze.

Wgrywasz do tego nowego katalogu 'rom' swoje profile, waypoints itp. i odpalasz z niego startbot.bat i powinno hulać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki problem, ściągam wszystko tak jak napisałeś podmieniam wszystko jest ok, aktualizacja na 723 udana bez żadnych błedów. Natomiast niemam aplikacji uruchamiającej rom/bot, i niemam tych folderów tak jak w starym bocie micromacro żeby uruchomić. wogóle nie mam tego folderu jak tak zrobię co ma nazwę src.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...