Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - zachowanie

kangar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

A więc mam taki problem a mianowicie to ostatnio moja wychowawczyni(która jest pedagogiem)dowiedziała się zę chodzę na treningi mimo że nie trenuje na wf-ie(mam zwolnienie do końca roku)

i z tego powodu zrobiła mi wielką afere że zgłosi to do dyrektora i nie wyda mi świadectwa.Co o tym sądzicie?Mogę się z tego wybronić?

Opublikowano

Co ona może ci zrobić? Masz zwolnienie, może ci buty szorować jedynie, to co robisz poza szkołą chyba nie jest w ich interesie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nie może ci nie wydać świadectwa. Nie z takiego powodu. Ty też zgłoś to do dyrekcji.

Zwolnienie to zwolnienie. Nie musisz ćwiczyć na WF, a po szkole możesz równie dobrze być maratończykiem, czy innym karateką.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

To nie jest tak, że "zwolnienie to zwolnienie". Zostało ono wydane na jakiejś podstawie (problemy zdrowotne). Fakt faktem, że może sobie gadać bo kuratorium wprost zachęca nawet dyrekcję do zachęcania takich uczniów do zajęć mających poprawić ich kondycję fizyczną w ćwiczeniach, które nie kolidują z tymi problemami (poza szkołą lub zamiast zajęć wf). Zależy zatem jakie to treningi i dlaczego zwolnienie.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

To nie jest tak, że "zwolnienie to zwolnienie". Zostało ono wydane na jakiejś podstawie (problemy zdrowotne). Fakt faktem, że może sobie gadać bo kuratorium wprost zachęca nawet dyrekcję do zachęcania takich uczniów do zajęć mających poprawić ich kondycję fizyczną w ćwiczeniach, które nie kolidują z tymi problemami (poza szkołą lub zamiast zajęć wf). Zależy zatem jakie to treningi i dlaczego zwolnienie.

Zwolnienie miałem z powodu operacji na kolano(trenuje karate od kilku lat)

Dodam że ona dowiedziała się że trenuje gdy dałem jej karte wyjazdu na obóz z klubu(taka opinia o uczniu od wychowawcy),na szczęscie napisała wszystko pozytywnie i tu sie ciesze...

Opublikowano

Nie wiem co niezwykłego w tym , że twoja wychowawczyni jest pedagogiem , bo każdy nauczyciel to gog. -_-

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Ona jest na przegranej pozycjii. Masz zwolnienia a ona zero dowodów że ćwiczyłeś tam karate. Najwyzej swojego trenera poprosisz o dyskrecje (Aby skłamał że też od czasu operacjii nie cwiczyleś) i lajcik.

jedyne co moze zrobić to loda dyrciowi.

Opublikowano

Ona jest na przegranej pozycjii. Masz zwolnienia a ona zero dowodów że ćwiczyłeś tam karate. Najwyzej swojego trenera poprosisz o dyskrecje (Aby skłamał że też od czasu operacjii nie cwiczyleś) i lajcik.

jedyne co moze zrobić to loda dyrciowi.

Zapomniałem dodać że jest to szkoła sportowa,i zawsze na początku semestru każdy musi dać kontakt do trenera więc,to nie jest dokładnie tak jak mówisz.

Ona wie że trenowałem,a nawet jeśli,to spyta się trenera...Hmm i co tu zrobić?

Opublikowano

I nic, jebać. Nie może ci nie wydać świadectwa. Ale jestem pewien że da się jakoś "pokojowo" załatwić. Ale jak ćwiczysz karate to czemu nie na WFie? Nie chcę ci się?

1351788161-U286260.png

Opublikowano

I nic, jebać. Nie może ci nie wydać świadectwa. Ale jestem pewien że da się jakoś "pokojowo" załatwić. Ale jak ćwiczysz karate to czemu nie na WFie? Nie chcę ci się?

Dokładnie tak jak mówisz,nie chciało mi się też wstawać tak wcześnie i jechać 30min na stadion...

No ale cóż,wyszło jak wyszło :D

Opublikowano

Ona może ci jedynie wstawić 1 ze swojego przedmiotu natomiast dyrekcja może już ci uwalić . Więc radę iść i pogadać , ale po za tym ich nie obchodzi co robisz po za szkołą masz dziwną wychowawczyni .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ona może ci jedynie wstawić 1 ze swojego przedmiotu natomiast dyrekcja może już ci uwalić . Więc radę iść i pogadać , ale po za tym ich nie obchodzi co robisz po za szkołą masz dziwną wychowawczyni .

Jakim prawem może mi wystawić 1,skoro nie byłem na ani jednym wf-ie,i do tego mam zwolnienie?Dzis się jeszcze dowiedziałem że prawdopodobnie będe jedynie zdawał egzamin z wf-u przed komisją.Zobaczymy co,kiedy i jak ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...