Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry - nie wiem jak się nazywa, znam fabułe.

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry, ta gra jest z góry.. tak pod kątem. Na początku zaczyna się w takiej akademi. Śpisz na lekcji, budzisz się, nauczyciel na ciebie krzyczy, musisz iść do innego nauczyciela i wykonać dla niego zadanie, potem musisz iść do ogrodu i przynieść nawozu i do 2 drzew. Gałęzie tych drzew biegają i się biją. Potem musisz iść do takiego... sankutarium (?) i zabić "Założyciela" Akademi, taki kościel większy.

Jak to za mało to opowiem więcej, ja myślę, że gre można rozpoznać :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

TAAKK KURWA.. Fable.. znawcy.. czy w fable gra jest z góry? Czy ODRAZU NA POCZĄTKU musisz zabić założyciela akademi który jest szkieletem...? Czy musisz w jednej misji przynosić nawóz do drzew, a patyki tych drzew chodzą i się leją?

@Up2 Bez obrazy, ty napisałeś, że z akademią ci się kojarzy ale to nie jest to, ale Sensei przeczytał twój post i od razu jebnął spama "TAK... FABLE"

Szukam dalej...

W tej grze biło się takimi "Laskami" mogą zatruwać, lewym się biło, PPM strzelało się z tej "laski". Klikało się "E" (Domyślnie) i się tą laske chowało

@Down

TAAKK KURWA.. Fable

To był sarkazm.. przeczytaj dalej:

czy w fable gra jest z góry? Czy ODRAZU NA POCZĄTKU musisz zabić założyciela akademi który jest szkieletem...? Czy musisz w jednej misji przynosić nawóz do drzew, a patyki tych drzew chodzą i się leją?

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...