Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy HS

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiecie(może jeszcze nie) został dodany nowy HS z dzisiejszą aktualizacją. Myślicie, że powstrzyma to expboty na dłuższy czas ?

Opublikowano

Ja dzisiaj patrze ktoś ma kłopoty z Hs daje mu swoje bez cenne rady ... a potem sam włączam metina a tu ten sam problem mam co ten koleś a tu się okazuje że nowy HS.Cóż trzeba na razie się powstrzymać od botowania bo bany się posypią.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Być moze to koniec z expbotami , albo nie wiem moze naprawiają DT albo prubują połaczyc serwery nie wiem moze mają kłopoty z pradem nie wiem jak myslicie czy teraz kazdy dostanie bany za haki ???pozmozcie :(!!

Opublikowano

Być moze to koniec z expbotami , albo nie wiem moze naprawiają DT albo prubują połaczyc serwery nie wiem moze mają kłopoty z pradem nie wiem jak myslicie czy teraz kazdy dostanie bany za haki ???pozmozcie :(!!

Za wcześniejsze cheatowanie na pewno nie dostaniemy banów.Ten nowy HS ma dopiske PRO :) A co dołączenia serwerów to wątpie czy akurat to dzisiaj nastąpi bo by podali oficjalną datę połączenia serwerów w końcu to byłoby wielkie wydarzenie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Ja nie wiem , ale mi sie to podoba że metka cały czas próbuja ulepszyć a nawiązując do tematu , to boty były są i będą d-_-b

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...