Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupienie SC

Evoraph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem odnośnie kupienia sc, wyskakuje mi komunikat, że nie ma żadnych możliwych metod kupienia sc dla twojego kraju lub waluty. Czy występuje u was podobny problem? Wczoraj zmieniłem kraj USA na Polskę( przy rejestracji wybierałem Polskę,ale coś mi się przestawiło) może jakiś błąd przy tym wystąpił?

Opublikowano

W ogóle żadnej nie mogłem użyć. Dzisiaj zmieniłem na dolary to pojawiły się wszystkie okienka tylko nie przez sms, a na tej mi najbardziej zależało. Jeszcze jak wybieram paypal to jakiś error wyskakuje. Niestety z powrotem na euro już nie mogę zmienić. No trudno znowu z nimi się skontaktuje może rozwiążą problem.

[EDIT]

Skontaktowałem się z nimi nic nie mogłem razem z gościem od soe wykombinować. Więc mam pytanie możecie kupować przez sms? Jak tak to byłbym wdzięczny o podanie kraju jaki macie w account info wpisany i euro czy dolary :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...