Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Escaria.pl - reload

matuszny1987

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wystartuje jutro po godzinie 15 : 00 info www.escaria.p

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

@ Topic

12 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

• Sebix923, OgienKurde, MrSylweX, Facebook, Codziennosc_TPS, IceXPL, michal418, Paschendale, ChriS1199, JaroTt, dinompc, Piteruum, matuszny1987

Takie problemy ?

55870180794822757523.png
Opublikowano

@up

Uwierz, że jest co robic. Grałem na pierwszej edycji i na tej na pewno też się nie zanudzicie. Zapraszam.

Opublikowano

@UP na pierwszej edycji grałem i jedynie co tam się robiło to expi i tyle , pamiętam że też wszyscy narzekali na % ulepszeń bo cały czas jarało , niby 99 lvl , ale to przecież medium a nie hard więc to troche dziwne.I coś mało tych nowości.

-Prywatne DT

-Katakumby

-Tradycyjne "nowe" wierzchowce

I tyle , proponuje coś dodac na serwer bo tak to serwer na tydzień.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja osobiście uważam, że dobrze, że serwer nie jest przeładowany gównem. Poza tym myślę, że wraz z rozwojem serwera nowości będą na pewno dodawane. I na tym serwerze macie 100% gwarancje, że będzie on bez bugów.

Opublikowano

Ja osobiście uważam, że dobrze, że serwer nie jest przeładowany gównem. Poza tym myślę, że wraz z rozwojem serwera nowości będą na pewno dodawane. I na tym serwerze macie 100% gwarancje, że będzie on bez bugów.

escarie postawil swietna, bez bugów itp ale to pól sukcesu trzeba jeszcze tego nie off'ac z powodu problemu
Opublikowano

zaloze sie ze dzis nie wystartuje nawet strony do zalozenia konta nie podal

Jezeli cos ci nie pasuje to sie poprostu wyloguj a nie spamicie w temacie waszymi zalozeniami

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Serv dziś nie odpali idzcie oglądać mecz anie przed kompami. Nie odapli bo czeka za WebMasterem...

ravia4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...