Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]OnlineSigns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem, ponieważ gdy stworzyłem serwer na plikach by BR3ND to gdy chciałem zrobić tabliczki z informacją jacy gracze są dostępni wyskakuje mi to 2cih1dg.png. Dodałem sobie rangę HeadAdmin (najwyższą).

Opublikowano

Czegoś w pemission nie masz nie bawiłem się tym pluginem ale sprawdz dokładnie czy na wszystko na pewno masz prawa i czy na ten plugin też

Opublikowano

Head Admin:

prefix: '&4'

permissions:

- '*'

Jedyne co przychodzi mi do głowy to pytanie: Czy masz operatora? A drugie: Czy jest Ci to w ogóle bardzo potrzebne?

Ja bym dał sobie spokój jeszcze coś na grzebiesz i wszystko się spie...

ico_16_favrem.png
Opublikowano

Prefixy w ogóle działają? Sprawdź programem Notpad czy wszystkie linijki są równo i czy nie zrobiłeś spacji tabulatorem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja też miałem od niego pliki i mi nie działało i musiałem sam poszukać.

Masz tutaj linka ten plugin działa:

Link do pobrania:

http://www.speedyshare.com/5vukq/PlayerStatusSigns.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/313964bb90cce0217bf46caef0629c88186c2cc082ebdbc1c57f9a7d3e071c10/analysis/1339679704/

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Problem został rozwiązany. Autor po prostu dodał swój nick do rangi "HeadAdmin", a powinno być "Head Admin". W ogóle nie posiadał praw, dlatego nie mógł stworzyć tej tablicy.

@up Może taki sam błąd zrobiłeś? Ten plugin co podałeś ma całkiem inne zastosowanie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...