Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura wp droga do 90 lvla

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!Mam surke wp 86 lvl i bym chciał jak najszybciej wbić 90 lvl bd expił ok 5h na dzień ile mniej wiecej mi to zajmie mam x4 P x1 m10 NIE MAM STRACHU biolog cały skończony ok 16k pż + ok 80% na grote i trute +6 śr 43% kd +4 będe miał +50% pd z isu + dzik wojenny i buffy ok 37%, gdzie najszybciej wexpie lvl i przy tym dobry drop bede miał, bo do 86 biłem na golemach.Z góry dzięki!!!!

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Do 97 expi się na golemach kolego :) Na ziny to idzie się jak wbija 99 lvl , a zykłe seatou tylko do dropienia.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@up

do 97 na golemach .. ? Chyba ci z ,,eq +0" ...

@topic

loozik spoty zinów lub setaou...

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś cofnąć zbrojkę, i wbić strach... nie rozumiem w ogóle, jak mozna zrobić surę bez strachu... to podstawowy skill

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi, robiłem tak ponieważ zbroja na początku mi więcej dawała a chce być kox w pvp teraz już mi nieźle idzie, a cofiąc jeden ze skilli offowych staję się mięsem armatnim w pvp.Temat można zamknąć:)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

cofnij zbrojke i zrób strach ponieważ strach ma wbudowany abs na strzały co pozwoli ci na lepsze ogarnianie groty oraz proponuje pd z metkow 85+ a reszta jest idealnie ;-)

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...