Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Drugim Systemem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zainstalowałem starego XP (od paru miesięcy używam Windows 7 Ultimate) jako drugi system na dysku D:, teraz mam 2 systemy Windows 7 i XP. Mam problem z xpkiem ponieważ nie wykrywa on karty sieciowej i nie mam dostępu do internetu na nim, już próbowałem odłączać kable, restartować itd. niestety system dalej nie widzi mojego internetu, mam modem Multimedia- Motorola SBV5121E. Narazie na googlach szukam rozwiązań ale coś słabo idzie jak narazie, ciągle o jakis radiówkach & neo tylko.

Jak ktoś ma jakieś pomysły jestem otwarty na propozycje ;)

2006-2010

Opublikowano

Ja pro już bym robił re-install.

@down

No, to bym się zdziwił.

Opublikowano

Mam to samo (winxp 1st 7 64bit 2nd ), dosc czesto mam problemy ze sterownikami. Po prostu stery z obydwu os'ow sie gryza . Usun wszystkie stery i zainstaluj na nowo (stery grafiki z win 7 tez, driver sweeperem bo inaczej sie nie da ) :P

Opublikowano

zapewne masz karte sieciowa zintegrowana z płyta główną... zainstaluj sterowniki do płyty głównej i po problemie

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

yep zainstalowałem ogólną paczke sterowników (karta, płyta itd..) i jest ale teraz sam schrzaniłem sprawe, chciałem przerobić xpka pod viste i system restartuje się po napisie "Zapraszamy", ehh :P

edit. oks naprawione

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...