Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug ze smokiem

VZay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem :D teraz na 1 poziomie robie smoka z kumplami i cisniemy THX :D

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Jak można wywnioskować z 2 części materiału który sam nagrywałem to nie trzeba mieć wardów. Dałem je tylko by widziec smoka.

Opublikowano

działa jax'em :D ale musiałem 3 razy próbować. dzieki za wstawke.

@edit

dlaczego pod koniec dragona dostałem deeda? ale i tak dostałem golda

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Czyli na wyzszym lvlu nie opłaca sie wykorzystywac tego buga. Poradnik dobry, ale wg mnie na 1 lvlu sie nie oplaca JUNGLEREM bic smoka gdyz dlugo to zajmie (z teamem owszem zacząłbym od smoka)

Opublikowano

Ale na 5 vs 5 jest to niewarte zachodu gdyż może nas zaatakować jungler przeciwników który idzie na ganka na bota. A on będzie mieć już wyższy lv od nas. To w early. A potem to na dragona idzie się całym teamem by przeciwnicy nie wbili. W late jest to też zbędne gdyż większość postaci sama może zabić dragona bez żadnego problemu. To by było na tyle jeśli chodzi o opłacalność tego sposobu ale sam bug ciekawy

graphic.png

Opublikowano

To możesz iść w 2:30 (czy o której tam się drake respi) mid + jungler + botlane i jest duża szansa, że się uda, bo raczej w 1 minucie nie wardują drejka :(

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ten bug już kiedyś był, bodajże rok temu, usuneli go ale najwyrażniej z kolejnym patchem go spowrotem dodali ;] Bug całkiem spoko ;] Idziesz irelią blue>drake ciekawe czy z lee sinem działa ;]

Opublikowano

wystarczy po zabiciu recall i na respa :P, działa swietnie. wiecej takich bugów :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Już raczej naprawione bo nie działa ;).

Patrzyłem na : Teemo , Draven , Xin , Akali , Miss

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...