Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć polaków w grze ?

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piszesz do nich: siema pl?? jak odpisze tak to znaczy ze to polak;d poza tym patrz po nickach

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

poprostu pisz na czacie w grze, na ogólnym, jak masz w opcjach ustawiony język na polski, to sami polacy są na czacie głównym.

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Jeżeli chcesz pograć z polakami w Diablo III najlepiej zapisz się w temacie, link podam niżej. Jest jeszcze jedna opcja, jeżeli grasz na polskiej wersji językowej możesz na ogólnym czacie napisać, czy ktoś nie jest chętny zagrać, niedawno wszyscy byli podzieleni na czat max. 15 osobowy, teraz są po ok. 100 osobowe kanały także problemu nie powinno być.

Zapisy na mpc:

http://www.mpcforum.pl/topic/619825-szukasz-chtnych-do-wsplnej-gry-zapraszamy-tutaj%3B/

Opublikowano

up

swieta racja teraz chyba maja naprawde kryzys w tej branzy, co kazdy nowy mod to gorsza sierota,a ten jeszcze offtopy robi, bardzo madry, mam nadzieje ze szybko sie go pozbeda bo na tym dziala chcialbym miec kogos kompetentnego

a co do tematu, to mam propozycje aby sie zgadywac chociazby na tym forum, chyba juz byl taki temat, a jesli nie to mozna by go stworzyc i przypiac, wiele osob z pewnoscia by skorzystalo

@edit

dobra nieco zmieniam zdanie kid podpial temat na temat wspolnej gry:)

@edit2

ten kidek zachowuje sie jak tchorz edytuje posty, nie dajac o tym zadnego info, zeby nie wyszlo na to ze jest idiota, co zasugerowal jego post przed edycja

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Co wy do niego macie... Dobrze mówi, jak chce grać z polakami niech zapiszę się do tamtego tematu.

@Topic Musisz ich raczej zapytać "Siema, pl?" Albo poprostu patrz po nicku np.: MałyGrzyb :D

Opublikowano

@up Ten Dzieciuch edytował post,żeby się nie pogrążać.Napisał do mnie że:

W diablo gra 600 osób? I zaczął mnie wyzywać coś tam coś tam że w Diablo 2 gra 600 osób.

Dlatego napisałem że musi pomyśleć zanim coś napisze i edytował post jak baba.

@

Dokładnie tak jak mówisz. Mógłby chociaż się przyznać,w końcu jest modem,a nie.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Co wy do niego macie... Dobrze mówi, jak chce grać z polakami niech zapiszę się do tamtego tematu.

@Topic Musisz ich raczej zapytać "Siema, pl?" Albo poprostu patrz po nicku np.: MałyGrzyb :D

a mamy to ze teraz jego post wyglada zupelnie inaczej niz poczatkowo gdzie pisal wogule nie to co trzeba, a teraz jakmu zwrocilem uwage to zmienil post i podpial tamten temat:) a jako ze jest modem nie widac ze cokolwiek edytowal

great white moze potwierdzic:) co juz wlasnie zrobil;d

a ty lepszy nie jestes, bo to co napisales juz kto inny napisal pare postow wczesniej

Więcej info na priv.

Opublikowano

@up Ten Dzieciuch edytował post,żeby się nie pogrążać.Napisał do mnie że:

W diablo gra 600 osób? I zaczął mnie wyzywać coś tam coś tam że w Diablo 2 gra 600 osób.

Dlatego napisałem że musi pomyśleć zanim coś napisze i edytował post jak baba.

@

Dokładnie tak jak mówisz. Mógłby chociaż się przyznać,w końcu jest modem,a nie.

Mhm, śmieszne. Ok, napisałem to samo co teraz, tylko było dodane, że napisałem również o tym, że w Diablo 3 gra więcej niż 600 osób, nie przekręcaj, nie obrażałem ;).

a mamy to ze teraz jego post wyglada zupelnie inaczej niz poczatkowo gdzie pisal wogule nie to co trzeba, a teraz jakmu zwrocilem uwage to zmienil post i podpial tamten temat:) a jako ze jest modem nie widac ze cokolwiek edytowal

great white moze potwierdzic:) co juz wlasnie zrobil;d

a ty lepszy nie jestes, bo to co napisales juz kto inny napisal pare postow wczesniej

Pokaż mi post wyżej, w którym było napisane identycznie to samo, o temacie na zapisy etc?

jak ktoś pisze : o kur** to polak :D

Najczęściej po prostu nick polski lub będzie pisał na czacie w języku polskim, ew można napisać from, wtedy ludzie Ci odpowiedzą skąd jesteś.

@Great, Senthinel

Skończnie offtopować.

@down

aha, nie żeby coś, ale napisałem mu, że może tam się zapisać na wspólną rozgrywkę z innymi, no ale cóż, widzę, że do Ciebie nie potrafi to dotrzeć.

Opublikowano

jak jestes slepy to juz twoja sprawa,przejrzyj caly temat i zobaczys zposty o ktorych napisalem, offtopujesz tutaj ty, tematy zakladane przez graczy sa po to aby uzyskac odpowiedz na pytanie a nie zeby jakis kidek tlumaczyl userom co i gdzie zle napisali, sorry ale takie rzeczy to na priv, ewentualnie raport czy cos

@Raay

zrezygnuj z tej funkcji, bo nie dosc ze lamiesz regulamin to sam powinienes skonczyc offtopowac;d kiedy moda dostales? dzis?? bo widze ze sodowka do lba uderza co?

i jeszcze jedno;d dlaczego nie przyznajesz sie do edycji swoich postow??

powinienes napisac to co bylo w starszym poscie po czym dodac

@edit

'tresc po edycji'

dobra ja juz ci wiecej nie bede pisac nic na ten temat, podrosniesz, zrozumiesz, ale prosze cie ogarnij sie albo zrezygnuj z funkcji moda przynajmniej w tym dziale, mam nadzieje ze jaks porzadny mod tu zrobi porzadek. pewnie poleci mi za topunkcik ale mam nadzieje ze warto:)

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...