Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania muzyki

xXAsparteXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry.

Z racji tego, że w klimatach muzyki innej niż hiphop nie jestem, to zwracam się do osób, które się na tym znają. Potrzebuję kilkunastu piosenek, które nadają się na puszczenie na 18tce. Nie chcę żadnych łupanin, tylko w miarę lajtowego, tanecznego klimatu. Dacie radę?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi do głowy to disco polo. Najlepsze do tańczenia

Damn, nie chodzi Mi o potańcówkę. Chodziło mi bardziej o coś co ma głupawy tekst i wpadającą w ucho melodię, czyli z tego co się orientuje, poziom aktualnych hitów.

Specjalista
Opublikowano

Nie wiedziałem, że do HH się tańczy o.O

18stki nie robisz tylko dla siebie, ale również dla innych osób, więc HipHop się do tego nie nadaję.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Nie wiedziałem, że do HH się tańczy o.O

18stki nie robisz tylko dla siebie, ale również dla innych osób, więc HipHop się do tego nie nadaję.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Chodzi mi właśnie o inne gatunki niz hiphop.

P.S. Co do tańca hiphopowego, mówi ci coś breakdance? ^,^

Opublikowano

Nie ma nic głupszego od LMFAO - I'm Sexy and i know it ;]

A tak żeby zachować klimat to DJ Tiesto - Welcome to ibiza :D

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Hymm Mike Candys lekka łupanina ale ostatnio dużo go słucha, więcej ? Hymm jedynie Disco Polo ... łatwa prosta muzyka

Opublikowano

Zastanawiałeś się nad muzyką Dubstep ? lub Techno ? bardzo dobre na impreze gdzie są wszyscy pijani :P

Jakbym chciał posłuchać wiertarki, to odpaliłbym Boscha a nie Skrillexa. Techno tez odpada, bo to łupanina.

Za pozostałe sugestie dziękuję, po południu obadam co i jak ^,^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...