Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat. Gram na serwerze prywatnym na którym nie ma 6/7 bonu. Gram mentalem (skille P) lv. 100+

Statystyki to : 125 WIT 61 INT 125 SIL 45 ZRE. Defa z silnym i roską +150 mam około 1200. Moja broń to Zatruty Miecz +9 ze średnimi 58 um -19 szycie 10 spowolnienie 8. W "ludzia" z około 100% abs na miecze hitam około 2k mam KD +4 woja nin i sury.

Jestem w trakcie robienia biologa i oddaje matowe, dacie mi może parę wskazówek jak być more then PRO ? ;) z góry dzięki, daje + !

Opublikowano

Podaj nazwe serwera.

A i już cie w jednym poprawie.

Po co ty dałeś w inta? :O Zresetuj go i daj full w zręczność. Pamiętaj że mental powinien do pvp mieć silne tylko g1.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak do pvp, do kup kd na klasy, przeszywke i krytyk.

Masterki możesz dać w zręczność i siłe / obrone.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Właśnie za dużo Deffa , w pvp im większy deff tym większe hity pamiętaj z przeszywki, po 2 jak pan up mówił int nie potrzebny do Mentala , jak masz max Wit + Siła , dajesz max do zręcznosci , wiadomo zależy też dużo od bonów , jeżeli chcesz tylko na hity i jak pokazałeś tego zatruciaka , to staraj sie duszo szywki + w bonach siła , zręczność , oraz Wartość Ataku .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...