Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS2][Pytanie]Za ile sprzedam nie przerobione PS2?

umpa94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konsola(slime,działająca w pełni),pad(bardzo porządny,w Niemczech kosztuje ponad 100E,tu kupiony z przeceny)karta(8MB)?

I oddzielnie:

PES 12-CENA:100

CSI:Kryminalne Zagadki Las Vegas-CENA:50

Broken Sword:The Slepping Dragon-CENA:60

I czy opłacałby się zakup PSP za pieniądze otrzymane ze sprzedaży PlayStation2?

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

Haha,to więcej niż przewidywałem!

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

W Niemczech to może i 50000E kosztować who fucking cares... żyjemy w Polsce

Taki zestaw jest wart maksymalnie 250zł, używane konsole już kupisz od 150zł z dwoma padami, takie CSI kosztuje 9,95złł, Broken Sword kosztuje od 10zł do 23zł, PES pewnie z 50zł - na allegro widzę tylko same nówki po 73zł

btw, co to za porządny pad?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Gembird coś tam poprzednie mi nie dzialaly po 1 mies tego mam 5 juz i wciaz jak nowka smiga.

Opublikowano

~ 200 - 250zł, u mnie w niemczech to ps2 nawet nie raz na wystawkach możesz znaleźć.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja frajerowi z 5 grami za 500 zł sprzedałem :P poszukaj takich frajerów to może też ci się uda ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...