Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft sie nie uptaduje!

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam problem, od niedawna wogole mi sie minecraft nie chce updatowac. Neta mam bardzo dobrego (21 mb/s) normalnie pobieram z predkoscia conajmniej 1mb/s... A teraz? Minecraft wogole sie nie uptaduje. Pisze tylko download packages. Zostawialem tak nawet na 2 godziny i nic, dalej to samo. Rienstalowalem jave....

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

@Up

Wow .. właśnie to jest up'datowanie minecrafta -.- ...

@Top

Skopiuj sobie wszystkie światy i re-install minecrafta , lub poprostu kup orginałke :)

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Skorzystaj z programu "Minecraft Version Changer" - tam są wszystkie wersje Minecraft'a. Wystarczy, że wybierzesz sobie "Full 1.2.5" i "Zmień".

Napewno zadziała, bo ten program na własny hosting, a nie ten Minecraft'owy. Liczę na lajk'a :)

Tutaj masz link:

xxxx

//brak skanu po określonym czasie.

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

@up

1h na skan pliku.

Spróbuj odpalić na tym launcherze:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

Opublikowano

Siemka! Mam podobny problem jak kolega. Otóż, gdy updatuje Minecrafta, to normalnie się ściąga i np. procenty staną na 20%. I dalej nie pójdzie. Jest to bardzo wkurzajace, ponieważ, żeby ściągnąć MC, to muszę odpalac MC jakieś 20razy... Wiecie jak temu zaradzić? Mam oryginała i mam też Frameworka 4. Prosze o szybka pomoc. Piszę tutaj, żeby nie śmiecic na forum. Z góry przepraszam, za brak polskich znaków, piszę na telefonie i nie w każdym wyrazie mogę wstawić polski znak.

PS. Nie chcę zbytnio korzystać z Minecraft Version Changer. I dodam jeszcze, że kiedyś, gdy miałem pirackiego MC, wszystko działało, ściągało się od razu. Później się popsuło, kupiłem oryginalnego MC i dalej zepsute ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...