Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WIEC CHCIALEM WAS POINFORMOWAC ZE WOLVES Z TEGO FORUM TO SCAMMER , JEST TO UDOWODNIONE NA INNYM POSCIE , PISALEM MU NAWET NA PRV ZE JAK MI ODDA CHARA TO GO PRZEPROSZE I W OGOLE NO ALE KOLES MA CHYBA Z 13 LAT I MA TO W DUPIE NAWET I W GRZE PISALEM NO ALE TACY SA POLACY JAK TURKI ZADBAJA TYLKO O SWOJA DUPE DLATEGO PIERDOLE GO I JEGO CALA FAMILIE A CO DO ADMINA FORUM TO NIE WIEM CO Z TYM ZROBI , WIEC UWAZAJCIE NA NIEGO A TAK BTW JAK BYSCIE WIDZIELI NA ALLEGRO CZY GDZIES CHARY O NICKU "PZQ" ALBO "HIGH_POWER" TO ZNACZY ZE OD NIEGO A ID PW SA WAM PODAM ZEBY WAS TEZ NIE OSZUKAL TEN DZIECIAK , WIEC xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, JESZCZE RAZ WOLVES JEBAC CIE CYA NUBIE JEBANY !
Ach Ten Andy!
Opublikowano

To nie nasza wina, po co sie zamienialiscie? jak ja juz mialbym zamieniac sie to robilbym to przez allegro, jakby cie wtedy na ojebal to na policje i tyle> zero gadania. Zamykam temat bo to juz kolejny ktory o wolves'ie zrobiles i wszystko bylo wyjasnione w poprzednim temacie.

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...