Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje? ;x

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Znowu MPC ma jakieś problemy?

Dlaczego MPC mi nie działało dzisiaj 1h temu, wczoraj od 16 do 19 i przedwczoraj..?

Może ja mam coś z netem? Mogliście się normalnie połączyć? Mi pisze że nie ma połączenia coś tam coś tam

Opublikowano

wyrównanie coś nie działa.

Może jakiś Global & Admin się wypowie co się stałosię? ^^

w między czasie możecie mi pomóc w wybraniu hostingu

http://www.mpcforum.pl/topic/651753-pytaniehostind-1and1pl-kilka-pyta/page__p__4692293#entry4692293

Opublikowano

Też ostatnio miałem dziwne problemy związane ze stroną -.- może tylko jakieś problemy techniczne, bez przesady komu się by chciało forum dossować ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Administracja cały czas pracuje nad poprawianiem błędów. Co do BB-Code wszystko już zostało zgłoszone i nie długo naprawią.

he?

Opublikowano

"pisze" i "jest napisane" - obie formy są poprawne :)

Co do MPC, wiadomo jak to czasem bywa. W związku z euro przybyło do nas wielu obcokrajowców. Kokosz musiał dostować forum do wymogów, dość surowych wymogów jakie niesie ze sobą ta impreza. Musiał zdjąć wiele reklam, zachować odpowiednie odległości w sygnaturach oraz zacząć robić przerwy "na jedzenie" żeby goście z innych krajów nie padli z głodu przed monitorami. Podobne tricki stosowano kiedyś na prywatnych serwerach WoWa.

Wszystkie działania są więc jak najbardziej zaplanowane i zamierzone. Nie ma tutaj miejsca na najmniejszy błąd ze strony technicznej.

Wypowiedź użytkownika: Fifolski została oficjalnie sprawdzona i zatwierdzona. Jej sponsorem była sieć sklepów Biedronka oraz Pasztet Pomorski.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...