Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ace Client - Informacje .

Diaz7321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zostałem ostatnio poproszony żeby wrzucić na hosting Ace Clienta i właśnie jest na 50% uploadu ale administratorzy wyjaśnili że zniknęli na kilka dni z powodu ataków DDOS .

Oto informacja :

Dear Community,

You may have noticed that we were offline the last few days. The reason behind it is that one of our Vservers was hacked and launched DDOS attacks on the others. In the aftermath, our Hoster seized all services and we have no possibility to get the data from the old forum at the time. Be sure though that the data is absolutely save, however you will have to register again. We will try to get the project back on its feet ASAP. Please support us and recreate the most vital and important topics. Sorry once again for the inconvenience.

ACE Admin

Tłumacząc :

Drodzy użytkownicy ,

Pewnie zauważyliście nasze zniknięcie na kilka dni . Przyczyną stojącą za tym jest zhackowanie oraz atakowanie DDOS'em nasze serwery. Po wszystkim nasz Hoster powiedział że nie odzyskamy zasobów z tamego serwera jak na ten czas. Bądzcie pewni że dane są absolutnie bezpieczne lecz tak czy siak musicie zarejestrować się ponownie. Próbujemy znów postawić nasz projekt na nogi . Proszę wesprzyjcie nas i wyślijcie do nas najważniejsze pliki i tematy. Jeszcze raz przepraszamy za te problemy.

Ace Admin

Źródło :

http://ace-client.net/

Tak więc ja już nie wrzucam swojego klienta skoro niedługo będzie znów można go pobrać .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Dzięki za informacje, a tak przy okazji zapytam Cię czy z ace clientem nie miałeś takiej sytuacji że przy ładowaniu wyskakiwał bład z coś blue minion?

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Tak , chodzi o brak pliku który odpowiada za miniony drużyny niebieskiej , po wgraniu pliczku Ace chodzi bez zarzutu . Niestety nie wiem jak wyciągnąć ten plik z Clienta . Napisz na www.Ace-client.net>Technical Support to ktoś Ci podeśle ten plik .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...