Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemk ze zmianą e-mail....

Frag0-Maniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! zaemigrowałem sobie konto z minecraft.net na mojang.com aby zmienić e-mail bo mi wygasł! A TU CO ZASTAJE?! : ***************@gm***.c** i edit, biorę edit aby zmienić na nowy e-mail, a tu co? "wyślij instrunkcje na e-mail (tu ten stary podany)"

to po co mi ta zmiana e-mail jak nie mam dostępu do starego? może wiecie jak to obejść i zmienić na nowy e-mail?

Może macie linka do supportu mojang aby napisać im e-maila? Bo nie chcę stracić konta jak zapomne hasła albo jak jakaś weryfikacja będzie przez e-mail....

Opublikowano

omg.... powalone... na innych stronach wchodzisz na konto podajesz nowy e-mail zatwierdzasz hasłem i potwierdzasz na nowym emailu.... jak nie można zmienić to kij z tym jak stracę konto napiszę coś do mojangu....

Dziękuje Mojang!

Mojang! Thank you!

Mojang Vielen Dank!

Mojang Tack!

Opublikowano

To by było bez sensu gdyby można było zmienić e-mail bez akceptacji na starym. Jak chcesz to możesz spróbować napisać do supportu ale wątpię aby Ci pomogli.

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...