Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge dostać za to Bana?

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Chciałem wam podać dokładne przypadki i zapytać się czy mogę w takich okolicznościach dostać Bana : ) No to lecimy :P

1.Są dwa konta na różne poczty... Jedno konto chodzi na FishBocie... Czy gdy pierwsze zostanie zbanowane automatycznie i to drugie z inną pocztą?

2.Czy mogę w jakiś sposób dostać bana za granie na KamerModzie nawet jeśli nie używam w nim żadnych Hacków itd? Chodzi mi o to czy GM'owie itd mogę wykryć po prostu, że gram przez Kamera.

3.Czy może ktoś zauważyć gdy na KamerModzie używam jedynie opcji ''Nie odpychania mobów z konia'' i będę bił moby zawsze pod ścianą? Czy raczej tego nie widać?

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

1.Tak ale będzie to samo ip ;)

2.Za kamer moda przeważnie banuje maszyna po logach. Więc za samo wejście do gry przez km może wysłać się log.

3.Widać.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

1. Jeśli masz dwa konta na różnych e-mail i tylko tym 1 używasz FB , to na te 2 kotno bana nie dostaniesz

2. Tak, ponieważ KamerMod to modyfikacja clienta

3. Widać :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

1. Na koncie z FB bana dostaniesz :( A na tym bez FB nie :)

2.Używam kamermoda od początku jak go poznałem :). Gram na nim wiele czasu nie wiem rok/dwa

i jeszcze nigdy mnie nie zbanowali chodz używam speedhacka , wait hacka :)

3.Gdy bijesz moby pod ścianą na kamermodzie to i tak widać :)

1359796545-U215643.png
Opublikowano

1. Na tym pierwszym koncie dostaniesz bana za fb, ale na drugim już nie.

2. Tak mogą wykryć, ponieważ jak wszedłeś na kamer moda log się wyśle.

3. Tak, widać.

Opublikowano

1.Ja kiedyś dostałem na jedno konto, innym razem na wszystkie.

2.Będzie pokazane, że nie logujesz się przez ich clienta (log)

3.Widać nawet jeśli jesteś pod ścianą.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

1.Na ip żadko chyba dają , no chyba że masz na tym samym emailu wontp by dawali na ip

2.Bd widać i jest za to ban , poza tym pytanie patrz pytanie 3

3.W końcu też jest to cheat

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

1 , 2 masz odpowiedzi ;)

ale co do 3. Się nie zgodzę ;) Jeśli masz nieodpychanie z konia to widzą to tylko te osoby , które też mają to wgrane. Więc np. jak Ty grasz na KmrModzie na nieodpychaniu , a ktoś inny na Czystym cliencie to nie widzą tego. Jest tylko jeden minus , bo mooby padają w nie tych miejscach co zazwyczaj i też można się kapnąć ;)

Sprawdzałem ! ;)

OndteAw.png

Opublikowano

ale co do 3. Się nie zgodzę ;) Jeśli masz nieodpychanie z konia to widzą to tylko te osoby , które też mają to wgrane. Więc np. jak Ty grasz na KmrModzie na nieodpychaniu , a ktoś inny na Czystym cliencie to nie widzą tego. Jest tylko jeden minus , bo mooby padają w nie tych miejscach co zazwyczaj i też można się kapnąć ;)

Sprawdzałem ! ;)

Pitolenie o Szopenie ;) Nie wiem jak to sprawdzałeś, no ale tak nie jest :) Nawet gdy inni nie mają nieodpychania z konia to i tak to widać.

3. Widać, bo moby stają czasem obok, czasem za Tobą i nie są odpychane :)

Opublikowano

ja tu sie ze wszystkimi nie zgodze

1. bana dostaje tylko postac ktora uzywala FB ( bana za fb dostaje srednio raz na tydzien :D a ok 10 innych kont sa nie ruszone )

2. bana na logowanie sie przez KMRmoda dostac nie powinienes ( mod blokuje hs'a pozatym nieslyszalem zeby ktos za niego dostal, ja raz dostalem ale to za danie na handlu 100 kk yang )

3. widac

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

1.Ban dla postaci z FB.

2.Kamera ci nie wykryją ...nie wiem oco chodzi z tymi logami...używam Kamera od jakiegoś roku i ani razu nie miałem problemu z tym...

3. Widać,zawsze widać takie coś :P

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

1. dostaniesz bana jedynie po mailu. ale jezeli handlowales z tym dsrugim kontem lub ogolem przekazywales loot z fb ;] to daje ci max 2 tygodnie na to ze dostaniesz bana na drugim koncie. POWIĄZANIA RLZ

a na reszte pytan juz odpowiedzieli

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jakbyś szybko,zeby nikt nie widział to tak :D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...