Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak namówić na wyjazd do USA? :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprostu nie chce mi się żyć w polsce, z paliwem za prawie 6zł, z Tuskiem, i z tą minimalną krajową =.= .

Znaczy, nie że nei lubię Polski, nie lubie rządu. Musze się od tego oderwać, a nie wiem jak. Czasami nawet muzyka nie pomaga ~.~

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Mame xD. Możnaby się domyślić...

13759664181.jpg

Opublikowano

Po pierwsze nie zyjemy już w PRL-u i zachód nie oznacza teraz USA tylko NIemcy, Holandia, Anglia, ew. Szwecja. Norwegia.

Po drugie to że tobie się Polska nie podoba to nic nie znaczy, póki rodzice ciebie utrzymują nie masz nic do gadania...

NO tak dokładnie na wize to chyba się ze 2 lata oczekuje xD xD

Opublikowano

Kuźwa =.=. @3up, chodzi żeby odłożyć troszku kasy, polecieć, wymienić na dollce i spędzić kilka dni. @2up, z tym to byłby chyba największy problem

13759664181.jpg

Opublikowano

Jak przekonac? Zalezy jakich masz rodzicow/znajomych.

Jesli chodzi o Polske jako kraj, geograficznie i jako historie to kocham, ale Polski terazniejszej nie, gdyby byla wojna to bym za ten kraj zycia nie oddal, rzad glupi, ludzie glupi, ten kraj nie zasluguje na to zeby za niego umierac (bez obrazy "patriotom") :)

powodzenia z USA

Opublikowano

Ja radzę zostać pomimo wszystkiego, możliwe, że obecny rząd nie będzie miał kolejnej kadencji, wszystko się unormuje i wróci do porządku dziennego.

Jeżeli ma być dalej tak jak jest za jakieś 4 do 8 lat to również wyjadę do Anglii, albo Ameryki.

Co do namówienia to najlepiej nie proś, bo to nic nie zdziała, poczekaj, aż będziesz pełnoletni, wtedy będziesz mógł opuścić kraj samodzielnie.

Opublikowano

Kuźwa =.=. @3up, chodzi żeby odłożyć troszku kasy, polecieć, wymienić na dollce i spędzić kilka dni. @2up, z tym to byłby chyba największy problem

To więcej cię koszt wyniesie załatwienia wszystkich papierów i biletu jak masz jechać to jedź na dłuższy okres. Pamiętaj, że tam bez wykształcenia co najwyżej na "zmywaku" zasiądziesz tak samo za najniższą krajową.(Bez urazy tylko cię ostrzegam).

Ja radzę zostać pomimo wszystkiego, możliwe, że obecny rząd nie będzie miał kolejnej kadencji, wszystko się unormuje i wróci do porządku dziennego.

Jeżeli ma być dalej tak jak jest za jakieś 4 do 8 lat to również wyjadę do Anglii, albo Ameryki.

Co do namówienia to najlepiej nie proś, bo to nic nie zdziała, poczekaj, aż będziesz pełnoletni, wtedy będziesz mógł opuścić kraj samodzielnie.

Wtedy to już będzie za późno ...

Opublikowano

Ja w każdej chwili mogę jechać do USA dokładnie to do Chicago mam tam Chrzestnego Wujka i dostał obywatelstwo Amerykańskie :)

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Ja w każdej chwili mogę jechać do USA dokładnie to do Chicago mam tam Chrzestnego Wujka i dostał obywatelstwo Amerykańskie :)

Ja też mogę w każdej chwili, tylko wizę dostanę. Co ma wujek do tego, że nie masz wizy?

To pisz, że chcesz tam pojechać na wakacje, bo po twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że chcesz się tam wybrać na stałe. To już jest kwestia wiz, i pieniędzy. Bo z dwoma tysiącami złotych nawet nie wyjeżdżaj.

Opublikowano

Ukończ 18 lat i wyjedź sobie kto ci broni ? Ale powiem ci że w tych czasach lepiej wyjechać do Niemiec niż do USA bo w Niemczech lepiej zarobić można i bliżej bo se wyjedziesz do USA "zacząć od nowa" szorować kible :P .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Specjalista
Opublikowano

Mając 15 lat nie będziesz wiedział w USA jak sobie palca w dupe włożyć, a co dopiero tam żyć, wnioskując po tym temacie.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

HAHHAAH, chcesz jechac do tej fasyzstowskiej ameryki? Nie dajesz rady w Polsce, a co dopiero tam haha

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

@up, brawooooooo! Co kurwa ma jakaś pomyłka, do tego tematu? Właściwie to Debbie się nie pomyliła, a zrobiła to specjalnie ale kit. I kto ci kurwa powiedział, że tu nie daje rady? Daje rade, i to spokojnie. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj. @2up, skąd ty wziąłeś że mam 15 lat? Może mam więcej, a może mniej, ale dobrze znam angielski =.=

13759664181.jpg

Opublikowano

Czy Ty myślisz , że tutaj jest odmiennie ?

Sam byłem taki podłupany jak miałem tutaj żyć . Na pierwszy rzut oka jest fajnie ale jak zaczynają się obowiązki czy też problemy , a nawet jedzenie to się znacznie Ameryki odechciewa .

Wierz mi , nie popełniaj tego samego błędu co ja .

Opublikowano

@Temat: Myślisz ,że w USA będziesz miał taki raj? W PL sobie nie radzisz, co ty sobie myślisz, że w stanach będziesz miał kokosy za nic?

Opublikowano

Ja też mogę w każdej chwili, tylko wizę dostanę. Co ma wujek do tego, że nie masz wizy?

To pisz, że chcesz tam pojechać na wakacje, bo po twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że chcesz się tam wybrać na stałe. To już jest kwestia wiz, i pieniędzy. Bo z dwoma tysiącami złotych nawet nie wyjeżdżaj.

Tak mówie gdyby miał rodzine w Usa a tak to nie ma szans zeby dostac wize a nawet jesli bym dostał i tak bym nie pojechał... Po za Miastem nic tam nie ma...

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Jak jesteś dorosły to nikogo nie musisz namawiać, jak nie jesteś pełnoletni to i tak tam sam nie pojedziesz. Więc halo..?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Poprostu nie chce mi się żyć w polsce, z paliwem za prawie 6zł, z Tuskiem, i z tą minimalną krajową =.= .

Znaczy, nie że nei lubię Polski, nie lubie rządu. Musze się od tego oderwać, a nie wiem jak. Czasami nawet muzyka nie pomaga ~.~

Nie wiem czy wiesz, ale tam gdzie chcesz jechac jest tak jak wszedzie a moze nawet gorzej ---> Ameryka juz przeminela :)

61093c6efb.png

Opublikowano

@up, nooo tak :P. Ale w Ameryce raczej gorzej nie jest, ale i tak wolałbym do Kanady. Była jedna miejscowość, co ostanie zabójstwo było w 1922, a do USA dzieliło tylko jezioro ;d

13759664181.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...