Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nadchodzi nowa era panowie

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

I zobaczcie na co się w niecie natchnąłem.

http://worldoftanks.eu/news/2706-tier-10-medium-tanks-and-tank-destroyers-pl/

Pierwsze moje słowa o tym.. CO TO KU#WA JEST ?!?!?

Działą wyje@#$ w kosmos.. albo pancerz nie do przebicia.

Jak tu będzie można grać. TAki typ wyjedzie ci a ty mu gów#o zrobisz.

Przepraszam za słownictwo, ale to jest chole#na przesada.

Napiszcie co sądzicie. ;D

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

masz 100% racji ta gra coraz bardziej zaczyna głupieć <_<

to tak jak dawanie 4tier vs 7/8tier

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Fajne jest to, że już TD IX może się spokojnie pojedynkować z X HT, więc w końcu TD to będą NISZCZYCIELE CZOŁGÓW, których nie da się blokować stojąc metr przed nim i wygrać ;]. A tak na serio to jestem przeciwny np. medy prawdopodobnie będą już w stanie zrobić samodzielnego rusha na artylerie i nie być zestrzelonym, a TD będą brały tiery VII/VIII na 1 dobry strzał...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

@Edit: Jak coś to było do GrzesMrokuS

I tak czy siak zastanów się jak przebić pancerz takiego Obiekt-a 268, albo walcz 1 vs 1 z JagdPz E-100 ( kaliber 17 CM !! )

-=-

Dla mnie amerykańskie są śmieszne.. takie krótkie.. i dziwne ^^

x

Opublikowano

No amerykańskie to totalne przegięcie, to jest jak T95 z uciętym tyłem ;/. Już byłbym za tym, żeby T95 stał się tierem X mającym 2,3k HP, a nie tą wesołą twórczość wargamingu...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Powiem ci, że mi też wydaje się, że te czołgi to twory wyobraźni Warmingu.

Niby, że odkrywają jakieś "tajne" prototypy.

x

Opublikowano

Hmm oke ale mam pare ALE :D

1 obiekt widac bd mial pancerz ze ho ho no i kąty a ten ''ala e100' chyba raczej nie ;x

2.Dziwne te amerykańskie takie jak z jakies bajki czy cus cuda nie widy

Powiem wam ze zaluje ze nie zaczełem grac TD :D ale kit trza dobrnac do e-100 :D

Pozdro

Przerwa w grze

Opublikowano

No ja na szczęście idę w rosyjskie. A więc czego sie denerwuje ??

Bo nie będzie można sobie spokojnie pograć czołgami ciężkimi !!

x

Opublikowano

Ale po co się tu denerwować. Wszystko jest OP dopóki samemu się tym nie zagra. Dla mnie to lepiej, że wprowadzają nowe czołgi do gry - nowe warianty taktyczne itp. Co prawda czołgi te będą miały dziwnie słabe działa (przykładowo hamburgery zaledwie T7 Gun - ten sam co jest na 9 tierze, no ale ok, może RoF wzrośnie). Jeśli twierdzicie, że Obj. 704 jest op, to wyobraźcie sobie jego minę, gdy jego pociski są odbijane od byle 8 tieru, a posiadacze T7 Guna mają co drugi strzał "w dziesiątkę".

Jeśli nie możesz na X tierze konkurować z TDekiem, to na prawdę jesteś bardzo utalentowanym graczem.

To samo ima się medów - żadnej większej siły ognia, jedyne co zostanie zmienione to ilość HP.

Co do wymyślania czołgów, to wymyślać to oni mogą co najwyżej czołgi niemieckie, francuskie itp. bo hamburgery i zsrr miały masy prototypów, które były budowane (USA) lub też istniały tylko na papierze (ZSRR).

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja to się zastanawiam jak oni to rozwiążą w drzewku europejskim. Overlord pisał, że znalezienie IX tierów td, medium i X heavy było ogromnym problemem, a teraz jeszcze mają te X dodatkowe.

Co do czołgów które wprowadzą, to nic specjalnego. Radzieckie pewno będą OP, Niemieckie zjebczą totalnie, a Amerykańskie ujdą w tłoku. Ja tam dużych zmian nie widzę. xD

Opublikowano

Ja jestem za tą zmianą. IX tier med miał spore trudności z utłuczeniem czegoś X tier. Lubiłeś medy-z góry skazany na bycie trochę słabszym. Tylko ciekawe kiedy to wprowadzą. Moim zdaniem jest szansa że wprowadzą to po dodaniu do gry aut wyścigowych, katiuszy i ratte :P

Opublikowano

Sracie się jak cholera. Pisze tam chyba z trzy razy, że to wszystko będzie zbalansowane !

Opublikowano

Człowieku ja dopiero zaczynam grać czołgami wysokiego tieru.. a chcę sobie spokojnie wbijać to doświadczenie na kolejne.

A nie kampić w bazie i liczyć, że drużyna wygra be zemnie.

x

Opublikowano

Czekam na KAMEHAME jako pocisk do czołgu, nabije sobie skille typu "Dragon fireball" ( jako pocisk ), będzie świetnie! PROPSY.

Faktycznie że niektóre czołgi są przesadzone, ale gdzie ta gra do cholery zmierza? Bez przesady, niech najpierw zajmą się ulepszaniem gry, usuwaniem błędów, i bardziej zwiększyć poziom realizmu.

Pozatym powinni dodać typ czołgów "superciężkie" dla np. Mausa i E-100, E-100 istniał tylko na papierze ( w sumie zrobiono tylko zawieszenie ), i też zwiększyć ich poziom realizmu, no i oczywiście odrębny tryb gry dla tych czołgów też by się przydał.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Skupili by się na fizyce, a nie na nowych modelach.. zachowaniach itp. nowych czołgów.

FoxRox masz racje.. po hu hu rozwijają grę.. jak jest jeszcze tylko nie zrealizowanych planów.

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

ja tam chce sturmtigera

Główne uzbrojenie pojazdu stanowił 380 mm Raketenwerfer 61 L/5.4, wyrzutnia rakietowa/moździerz ładowana odtylcowo, która wystrzeliwała naboje z napędem rakietowym na niewielkie odległości. Pociski miały około 1,5 m długości i zawierały ładunek wybuchowy o wadze 125 kg lub ładunek kumulacyjny do niszczenia fortyfikacji, będący w stanie spenetrować 2,5 m żelazobetonu.

Zasięg tej broni wynosił około 5600 metrów. Cały nabój ważył pomiędzy 345 a 350 kg. Wyrzucany był z lufy jak normalny granat moździerzowy z prędkością 45 m/s, a jeszcze w lufie włączał się dodatkowy silnik rakietowy, który przyspieszał pocisk do prędkości około 250 m/s.

Cytat z cioci wikipedii.

Opublikowano

niech kurde się niecackają. Moim zdaniem mogło by być 15 tierów a piętnasty tier to byłyby współczesne czołgi np. abrams

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...