Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie boty sa wykrywalne

stinx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat bo grałem ostatnio jak był neobot i nawet jego kupiłem bociło się wyśmienicie ale teraz nie jestem w temacie i nie wiem nawet co kupić żeby bezpiecznie bocić, i ewentualnie czy są jakies dobre darmowe boty? Znam tibie auto ale jest wykrywalna nawet chyba nie ma sensu skillować niej? czy skillowanie na tibi auto jest bezpieczne??

Opublikowano

bocilem na neobot 24/7 a wlasciwie skillowalem wbilem 97 axe i pacc sie skonczyl i juz nie chcialo sie skillowac bo na dummys lecialem :PP A wcześniej czy puźniej to nie ważne ja patrze na statystyki jak oni banuja popatrz ile bana dostaje a ile osób tak na prawde kożysta z tego to jest całe nic :D

Opublikowano

ja polecam rvbota , nie ma botów niewykrywalnych , każdy prędzej czy później może zostać wykryty , nawet gdy nie używasz go od dłuższego czasu

Opublikowano

Ibot jest druga kopia Neobota pod wzgledem wygladu pisania skryptow

wiekszosc botwrow takich jak BugWT team przeszedl z redbota na ibota

jest dosc drogi bo jakies 8$ ( jakies 28zl) na allegro 32zl

Wykrywalnosc jak narazie przeszedl jednego mass bana poniewaz jest dopiero jakies 2-3 miesiace

Opublikowano

Kazdego bota moga wykryc.Ale ja skilowalem tibia auto prawie non stop w tamte wakacje to lajcik szlo bana nie dostalem i nigdy tibiaauto nie dostalem bana a z 2 lata juz nia jade

Opublikowano

jak skilujesz to prkatycznie bot nie ingeruje w tibie, lot-atak tu masz zagrozenie bo ingerujesz juz w proces gry

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

30 dni grałem na ibot i polecam bywało że bociłem po 30h bo na więcej stamina nie pozwalała skillowałem po jeszcze więcej czasami i nic bana nie ma ewentualnie okaże się po mass banie bo z tego co widzę bo mass bana juz nie ma prawie 2 miesiące :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...