Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Subforum w Platformach Mobilnych

CODER_BEST

Nowe subfora  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcia? by? aby te dzia?y powsta?y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciał bym aby w dziale platformy mobilne..........

Powstały nowe subfora w końcu Android to nie jedyny system na smarphony.

Pewnie po moim avku lub sygnie domyśliliście się jaki będzie to system :D

- Windows Phone

- iOS

Mógł bym zasilić dział w newsy lub tutoriale do Windows Phona ponieważ posiadam ten system :)

To jak :D

Na próbę chociaż :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

akurat ja mam androida ale skoro to ma pomóc tym którzy mają windowsa na swoim smarcie to jestem na TAK

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Jestem na tak, trzeba jakoś ożywić te platformy, mimo tego, że korzystam ze Symbiana i Androida.

Opublikowano

@UP

Czy nawet dodać wszystkie nawet Symbiana mimo iż oficjalnie już nie jest rozwijany i nie będzie.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

WP sie rozwija, sam mam lumie, i chcialbym troche ogarnac ;) tak!

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Zavetti... No wiesz WP nie? Widzę ze nie korzystałeś z tego systemu nigdy.... Ten system za 2 lata będzie najbardziej popularny. Ma lepsza od andka optymalizacje, i działa bez zacinii nawet przy pary aplikacjach. Mam lumie 710.

Opublikowano

To ze ma parę nie dorobek nie oznacza ze nie można zrobić dla niego działu, zresztą 20 czerwca WP zostanie zaprezentowane WP8 i wtedy się szal zacznie... I najprawdopodobniej słuchawki 2gen też dostana apollo.

Opublikowano

Ta... Lumia610 za jej aktualizację do apollo trzeba będzie zapłacić... Pazerność na pieniądze nie zna granic. 710 to będzie ostatnia darmowa aktualizacja.

Nie zachwalaj tak tego systemu...

Tak jak pisałem wcześniej. Były już propozycje założenia tych subf ,wtedy nie przeszło , teraz zapewne będzie tak samo

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jak by kazdy chcial by dodali taki system jaki on ma to by braklo miejsca ;) czemu Symbiana nie ma ? w google wpisz i zobaczysz ile jest odlamow :/

i popraw Ankiete bo mam smartphona a jestem na NIE

Opublikowano

A skąd ty masz takie newsy? W moich źródłach nic takiego nie ma, w sesie płatnej aktualizacji dla 610, jeśli aktualizacja będzie to będzie ewentualnie dla tych lepszych modeli ale na pewno nie będzie czegoś takiego ze będą tylko ze płatne.. To ja sobie wejdę w navifirm i sciagne i nie będę musiał za nic płacić....

Opublikowano

@ref

To jak z tym będzie ? Co wam szkodzi zrobić dział ? Na próbę jak nie będzie jako takiego ruchu to ewentualnie zamkniecie.

Opublikowano

@ref

Opublikowano

No plis zróbcie ten dział ( subforum ) Co wam szkodzi to dodać...

@ref

Opublikowano

Będę refreshował aż do skutku

Ile to jest czasu dodanie działu i skopiowanie Uprawnienień z innego 3min roboty dodajcie Windows Phone i iOS !!!

Opublikowano

Tak jak wspomniałem w poprzednim poście.. Aż ktoś z administracji napisze że " Za 1min dział będzie widoczny "

:)

Opublikowano

Za,mam zamiar kupować telefon z WP więc taki dział się przyda. Będę miał skąd brać poradniki. Sam mam android'a, jest dział, to czemu ma nie być inynch?

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Dla mnie najważniejszy jest Windows Phone bo mam Lumia 710 z tym OS... Ale symbian hhhmm też go sporo osób ma

Niech dodadzą coś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...