Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot

waiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a może ktoś wytłumaczyć jak to obsługiwac? tzn pobrałem wypakowałem odpaliłem... włacza sie lol. wykminiłem że chyba musze nowe konta porobići wkleić w jakiś tam plik ale czy skasować pierw to "login:password" czy jechać pod tym? dalej napewno zmieniło mi normalnego lola bo nie mam tych demek online itd, da się to cofnąć? no i ten program cały czas otwiera mi od nowa lola... why? ogólnie co zrobić aby to działało może ktoś opisać krok po kroku

Opublikowano

To jest Bot więc posiada wirus, ale nie groźny. Najwyżej wyłącz antywirus przy boceniu, a jak nie pomoże to tez Firewall.

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

nie mozesz ruszac myszka, a najlepiej bocic na wirtualnych maszynach

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

nie mozesz ruszac myszka, a najlepiej bocic na wirtualnych maszynach

możesz coś wiecej wyjaśnić? bo dalej nic nie rozumiem..

Opublikowano

Mówię tak użyj funkcji szukaj na forum wpisz sobie BOT i poszukaj poradników ten temat był tyle razy poruszany że szybciej znajdziesz temat na forum niż Ci ktoś tutaj to napisze . Pozdrawiam

Opublikowano

przeleciałem 10 stron z forum... i nei znalazłem nic sensownego. a co do szukajki... w niej nie da się nic znaleźć przynajmniej na hasła typu bot, ulb... nic nie znajduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...