Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZY Ycraft to dobry hosting?

alek-alek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Topic

Dla mnie bardzo dobry, miałem tam serwer.

Jestem zadowolony, 0 lagów.

Z kontaktem nie miałem problemów.

@Down

Może masz rację, ale ja natomiast jestem zadowolony, nie przytrafiło mi się jeszcze takie coś.

2004f8x.png

Opublikowano

Wypowiedź kolegi:

Przestań, ogólnie ten serwer to nic. Jak dostałem serwer, to czekałem tydzień, aż zostanie włączony..

Następnie przez kilka dni miałem lagi, mówili, że mam za dużo pluginów, chociaż był to serwer na 30 graczy

a pluginów było zaledwie 8, tych najbardziej potrzebnych, bo graliśmy na survivalu. Dostałem później

finansówkę, a na koniec serwer został wyłączony z powodu obciążenia - chociaż ja tam obciążenia nie widziałem.

Weź to do serca, grałem na jego serwerze, i to nie wina pluginów, lecz ich hostowania.

OndteAw.png

Opublikowano

Mój brat kupił tam kiedyś serwer. Nie polecam! Były duuuże lagi.

Lepiej kup serwer na:

www.ownserver.pl

Tanio, bez lagów. 1 slot = 64MB ram.

surprise motherfucker

Opublikowano

Nie polecam, dlugo odpowiadaja, raz mi serva na 4 dni wylaczyli z powodu "obciazenia"..Pozniej mi nawet dni do waznosci nie dodali, polecam mineserv.eu tani, 0 lagow ;).Ja osobiscie tego hosta nie polecam (ycraft).

Opublikowano

Nie polecam, dlugo odpowiadaja, raz mi serva na 4 dni wylaczyli z powodu "obciazenia"..Pozniej mi nawet dni do waznosci nie dodali, polecam mineserv.eu tani, 0 lagow ;).Ja osobiscie tego hosta nie polecam (ycraft).

a czy na mineserv.eu mozna zaplacic przez ukash lub paysafecard?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...