Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Mass Kill

Michaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co chodzi zmenu wybierania ss chodzi mi o to co znaczy te ss i mi to nie działa znaczy sie jest tak wchodze w bfa wchodze do mneu wybierania broni wychodze do pulpitu wlaczam progrma wyszukuje pliku wybieram plik dll potem szukam bf3.exe a potem daje inject wszystko pinkine jakaś konsola sie pokazuje jakieś bf3 hook i konsola w kturej nic nie pisze wchodze do, gry i nie działa nie zabija dopuki ja kgos nie zabije znacyz jest tak ze zabijam za hita ale musze robic to sam anie działa automatycznie pomocy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pisalem powyzej ze czasami sie scina i trzeba samemu namierzac a ss jest to skrot od screen shota tzw zdjecia ekranu monitora

Opublikowano

ale nawet jak zaznaczyłem gracza klawiszem q to nic nie dało tylko moja postać powiedziała tam chyba zauważono snajpera w okolicy znaczy komputer powiedział w radiu jak nacisnąłem q na niego i tyle to nic nie dało chyba ze jakieś inne zaznaczenie a i czy jest wykrywalne na pb bo mnie banli na każdym serwerze no pb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poprostu ten hack sie czasem zwieszka i nie wiadomo z jakiego powodu trzeba jajpierw strzelic zeby zabic kolesia a nie ze sam samoistnie zabija wszystkich na mapie taki bug nie weim dlaczego

Opublikowano

Mi to nie działa, próbowałem pojawia się okienko wbijam do gry i... nic :x Serwer NonPB, rankingowy. Chciałem bronie sobie wylvlowac :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie ja mam dziwny problem ;f Cały czas gdy włączam czita dziwnie mi się krashuje ;f

pomoże ktoś ?

Jeśli ci pomogłem Daj + ; )Zawsze mi się przyda ; )

Opublikowano

pisalem powyzej ze czasami sie scina i trzeba samemu namierzac a ss jest to skrot od screen shota tzw zdjecia ekranu monitora

Wtf. Zdjęcie ekranu monitora.? To się nazywa zrzut ekranu. ;s Zdjęcia to się aparatem robi.

/offtopic.

x.

Opublikowano

Słuchajcie cheat niedziałą na pk wieć niepróbujcie prostu niedziałą i czekajcie na nowego bo jest ten detected

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...