Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Mass Kill

Michaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DETECTED

Witam chcial bym wam przedstawic mass kila schrooms'a

Download:

http://www.speedysha...N/mass-kill.rar

Scan:

https://www.virustot...sis/1339434446/

Ponoc niewykrywalny na Pb ale ja bym nie ryzykowal :)

Film z Gry:

Instrukcja:

1.uruchom bf3 do menu wybierania broni ss

beztytuupsi.png

2.Włacz injector

3.znajdz swoj plik dll (znajduje sie w tym samym folderze co injector)

4.teraz znajdz proces bf3.exe

4.5.kliknij inject

5.ciesz sie mass killerem

:)

SS do 3,4

beztytuu1hr.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wlacza sie automatycznie nie trzeba nic naciskac zapomnialem dodac ze nie mozna wchodsic do pojazdow Crash i po pewnym czasie uzytkowania trzeba namierzyc cel ktory chcemy zabic :)

Opublikowano

@UP

Jezus maria człowieku niewiem do jakiej ty klasy w podstawówce chodzisz ale warto było słuchać gdy uczyliście się literek. Pisał kolega wyraźnie że włącza się automatycznie a wejście do pojazdu = crash.

Opublikowano

Ej na no pb to moge dostać bana czy nie?

Ogolnie pisze ze undetected ale ja bym nie ryzykowal

O co w tym cheacie chodzi ? :D

zabija wszystkich wrogow na mapie bez ingerowania? w naciskanie myszki,celowanie

Jak to cos wlaczyc ?

3 post w tym temacie

"

wlacza sie automatycznie nie trzeba nic naciskac zapomnialem dodac ze nie mozna wchodsic do pojazdow Crash i po pewnym czasie uzytkowania trzeba namierzyc cel ktory chcemy zabic

"

Opublikowano

Nie pobierać, przyjrzyjcie się skanom... nazwom plików

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nie pobierać, przyjrzyjcie się skanom... nazwom plików

Ze skanem wszystko OK. Wirusy są, ale takie niegroźne, które zawsze występują przy hackach.

Proszę autora o dodanie ss'ów ew. filmiku z gry na hacku oraz skromną instrukcję ;)

Opublikowano

sproboj zmienic nazwe pliku dll na np "daj mi grzebien"

Faktycznie, crashe ustąpiły po zmianie nazwy. Wszystko działa, ale cheat jest strasznie cienki i nie polecam go używać.

Opublikowano

Ogolnie pisze ze undetected ale ja bym nie ryzykowal

zabija wszystkich wrogow na mapie bez ingerowania? w naciskanie myszki,celowanie

3 post w tym temacie

"

wlacza sie automatycznie nie trzeba nic naciskac zapomnialem dodac ze nie mozna wchodsic do pojazdow Crash i po pewnym czasie uzytkowania trzeba namierzyc cel ktory chcemy zabic

"

Jest możliwość wyłączenia masowego zabijania,tak żebym mógł sam decydować myszką kiedy strzelić.??? Pytam bo w jakiś sposób tak mi się działo na jakimś DM że automatycznie namierzał ,ale nie zabijał dopiero gdy strzeliłem ,to wszyscy padali co byli w zasięgu widzenia.

Opublikowano

"

Jest możliwość wyłączenia masowego zabijania,tak żebym mógł sam decydować myszką kiedy strzelić.???

manualnej mozliwosci nie ma lecz jak pograsz pare meczy to ci sie "zawiesi?" i bedzie zabijac dopiero jak ty strzelisz nie wiem do konca jak to sie dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...