Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gm na s26

Strepsils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w

jak wyglada sytuacja z obecnoscia gm na s26?

udalo sie komus bana wylapac?

bo ostatnio se wszedlem raz od dluzszego czasu to widzialem ze pare razy swoj nick gm podal, czyli ze niby cos tam robia, moze i nawet hacki lapia xD

troche sie boje w takim wypadku powrocic teraz na s26 na full czicie, mimo, ze wczesniej niezle cislem i bana nie wylapalem

ale moze wy macie jakies inne doswiadczenia. gm sie pojawia?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Ja osobiście dostałem bana jak biegałem na troche szybszym SH, i troche szybciej machałem -.-

@Up

Skad wiesz ile jest na to % xD??

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Wyłapują ładnie, ale bardziej po logach... czego oni teraz tam nie wprowadzili - masz ~80% szans na bana, nawet z zablokowanym HS'em.

Ale wiesz jak to jest. Ktoś napisze Twój nick, GM biegnie, patrzy, etc, etc.

@UP: jak się jest zapalonym graczem, to można określić w jakich ilościach się sypią bany i jaka na to szansa.

Opublikowano

Tak, Gm, a nawet Pani GM :) bardzo czesto zaglada do m2. Juz jak latalem na metkach w m2 to 2 do mnie napisała czy nie widać zadnych botków :)

FB bardzo czesto banuja - żalą mi się koledzy :)

Opublikowano

Jeśli zaczniesz łowić to po 10 godzinach ban automatyczny za logi, a gm zbanuje Cię jeśli jakiś gracz poda GM'owi Twój nick, to wtedy GM podlatuje i banik leci :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Wyłapują ładnie, ale bardziej po logach... czego oni teraz tam nie wprowadzili - masz ~80% szans na bana, nawet z zablokowanym HS'em.

pierdolicie hipolicie z privów 'doświadczenie' masz. na pl tylko sgm+ mają dostęp do logów, powiązań etc a ja pytam po prostu, czy GM lubi się przejść po m2/dolinie/v2, bo FB ani nic takiego nie chcę nastawiac, zależy mi na czystym MH/WH - czy może przypadkiem nie wyczają.

Ale wiesz jak to jest. Ktoś napisze Twój nick, GM biegnie, patrzy, etc, etc.

no właśnie nie wiem:( dlatego ten temat zrobiłem... by się dowiedzieć od graczy s26 z jaką częstotliwością GM się oddaje swojej pracy.

pani GM - osz kurna, chyba braki kadrowe mają heh.

i jeszcze jedno pytanie

słyszałem z dość pewnych źródeł że GM prócz postaci [GM]nick mają także inne, na które nie działają radary w MH i dzięki którym mogą banować bez przeszkód :> czy to prawda? i czy może jednak są na nie radary? no bo dobra na MH pocisnę i włączę opcję radaru że mnie wywali jak GM bedzie blisko ale jak postacie mają inne to nie wiem czy to zadziała

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nawiazujac do wczesniejszego postu czy gm lubi latac po expach np. m2 to tak, lubi ;) ostatnio stalem sobie w m2 (bylem wtedy na M2Bob ) i nagle cos pika mysle sobie tak, pika bo mam zaznaczona opcje, ze jak ktos wysle pw to jest dzwiek, ale zaraz patrze nikogo w okolo mnie nie ma na pw nic nie dostalem, a w M2Bob pisze nick GM'a ;) czyli to oznacza, ze GM lubi sobie pobiegac. Wiec na full hack mozesz dlugo nie pociagnac.

Opublikowano

Gdzie najczęściej sprawdza Gm czy są boty??

Nie licząc M2 bo już 2 razy dostałem bana, a muszę wbić szybko 40 level

Opublikowano

Na full haksach to ty w 2dni złapiesz bana, a gm lata wszędzie gdzie sie da , chociaż mój kumpel łowi już 2tyg , na fishbocie i jeszcze bana nie wyłapał ale coś mi sie wydaje ze wyłapie ^^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

A po V1 o 4-7 rano też gmi latają? bo mam zamiar na WH poexpić.

Myślalem że spokojniej jest na solarze, ale jak to wszystko czytam to juz sam nie wiem czy nie zacząć grać normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...