Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Karma vs LeBlanc

Krekis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych 2 polecam zdecydowanie Le blanc

Bardzo mobilna

Dobre CC

dobry nuker

Dośc długie CD

Trzeba ją ogarnąć

papier

zależna od many

słaba farma

Ale jak ogarniesz to jest dobra

Karma to taki typowy support ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Sranie w banie :)

Wczoraj Quadra Karmą :)

Ciężka do ogarnięcia , jedna z bardziej trudniejszych postaci

Najwiekszy AoE DMG w grze (chodzi tu o przeliczniki a nie że 50/0 LeBlanc zadaje więcej i tak =.=)

Mocny heal który trzyma Cie na linii , przy okazji przyzwoity DMG

Spowolnienie zadające DMG lub przyśpieszenie (z mantrą mamy ok. 470 z butami dwójkami)

Pasywna umiejętność która razem z rabadonem robi miazgę .

Niby papier? Hehs... z dobrym buildem mamy banie absorbującą 700 DMG + Heal który potrafi jebnąc za 650

Ostatnio z bazy wroga z 2 przeciwnikami na tyłach leciałem na bańce+healu i doszedłem do swojej bazy z połową HP :P

Przymierzam sie do poradnika o Karmie więc jak Cie zainteresuję to zapraszam :)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Lb - dobre combo, latwo gankowac inne linie

Karma - Najgorszy champ w grze, juz nawet evelynn jest lepsza. Nie nadaje sie na supporta bo nic nie ma wnoszacego do teeamu, ap karma jest kontrowana przez wszystko, 0 cc

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Lb - dobre combo, latwo gankowac inne linie

Karma - Najgorszy champ w grze, juz nawet evelynn jest lepsza. Nie nadaje sie na supporta bo nic nie ma wnoszacego do teeamu, ap karma jest kontrowana przez wszystko, 0 cc

AoE Heal za pół tysiąca z samych przeliczników? Do tego dochodzi +5%(+1% za 50AP) utraconego zdrowia , Karma ma jeden z większych heali .

Soraka walnie też pół tysiące ale w JEDNĄ osobę !

Bańka która da kolejne pół tysiąca i taki papierowaty AD Carry jest niezniszczalny wraz z karmą bo ciągle dostaje heal lub banie .

Ja i tak Karmą chodzę na mida - 17:38 i farma 183 bo E+Q i cała fala mobków leży , w Mid a potem Late Game cała fala leży z samego E .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

@up

jakby karma byla w czyms dobra to by ktos nia gral na high elo, a ja na streamach nigdy jej nie widzialem (chyba ze hotshot gral), a sam gralem z karma ostatni raz w zeszlym roku

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Kurwa koleś, to że nikt nie gra Karma, to nie znaczy że jest słaba.Jak dla mnie karma jest jedną z najbardziej niedocenianych postaci w grze.Co do lb też jest w chuj mocna, na midzie jak ogarniesz rozkurwisz każdego na combo.

Opublikowano

Moim zdaniem jest lepsza w TF, niż Le blanc, a do tego bardziej przydaje się teamowi.

Jej duży minus jest taki, ze ciężko ją ogarnąć.

Kup Karme. Pozdrawiam Camo.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Postacie: Karma vs LeBlanc

Zależy mi na wysokim DMG z skili ,dobry podczas walki z 2-3 championami , łatwo ogarnac.

Żaden z wymienionych przez Ciebie championów niema szans w walce z 2-3 przeciwnikami.

Karma to support, więc na op dmg nie licz. (zresztą dosyć słaby support)

LB to typowy nuker, czyli wpada, zabija kogoś na combo i ucieka, łatwa do skontrowania przez tanky miderów.

Opublikowano

LeBlanc

+Bardzo dobry early game

+Chory DMG

+Bardzo dobry Harras

-Zbyt Papierowa

-Jeżeli sie nie naffeduje jest słaba

-Zawsze 1 jest focus'owana

Opublikowano

Ja pier....

To że nikt nie gra karmą , nie znaczy że jest słaba! ma zajebiste dmg!

Nikt z high Elo nią nie gra?

Etlia , Elo 2135 i ponad 70 rankedów Karmą (z 900 wszystkich). Obecnie jedna (tak jednA - onA) z najlepszych Karm jakie widziałem , na streamie pente Karmą zrobiła :P

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

ja tam bardziej polecam Karme lb pada na combo taki papier co z tego jak zabija w sekundę jak ginie jeszcze szybciej .. Karma ma moc Heal slow tarcza zajebiste przeliczniki na AP wyfidowana carruje grę może leczyć team co pomaga w TF

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Lb zabija 1 i ucieka, nic wiecej nie robi. Poza tym w late gowno robi a karma heal + tarcza.

Polecam karme, daje duzo tarczy jak i heala ma b. fajnego + dodanie speeda swojemu z teamu. Support dobry.

Karma bardziej przydatna w late dla teamu niz lb.

Opublikowano

Ale jeżeli LB wpadnie i zabije głównego dps'a to TF wygrany. Gram LeBlanc od pół roku i na midzie mam problemy tylko z Fizem i Rumble. Po tym co tutaj czytam mam ochote kupić Karmę :) Moją znajoma gra rankedy karmą i przeważnie ma kilka kili i żadnego zgonu. To kwestia ogarnięcia gracza.

ngu2w9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...