Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Postawić Sobie Serwer

Gość robo12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robo dzieki ci :P. Chwała Tobie xD. Narazie wszystko idzie OK :P. Tam gdzie byly errorki nie ma ich... zobaczymy czy sie polaczy zaraz xD

Opublikowano

jak już wcześnej mówiłem

JA WASZ BUK !

btw.kto już gra oprócz mnie i holtwo ? ^^ z mojego tuta ?

Opublikowano

Robo, wyskakuje mi connect: network is unreachable...

EDIT: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Robo jestes wielki!!!!!!!! Działa! xD

Opublikowano

kurde ja jak wbijsuje haslo- roob wyskakuje mi zamista o 6 tak to wyglada- r66t a chaslo sie nie wyswietla. co zrobic??

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

sluchajcie jak chcem zrobic swojego serva wystarczy mi tylko to cos co ma 700 mb od raven i poradnik robo czy musze jeszcze cos sciagac i czy to normalne ze plik 倚天2傻瓜工具(更新版) ktory ma 2 695 kb jest uszkodzony czy to ja zle sciagnolem ten plik odpiszcie bo sie mecze z tym servem od 5h chyba ...

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano
Co zrobic jak cos takiego mi wyskakuje?

klik

@Edit

Sry teraz jest dobry link

Ja też tak mam jak wybieram tą 3opcje w "komputerku", ale jak wybieram 1 to jest git. Może być ta 1 czy musi być ta 3?

Wiecie o czym mówie?(w 1parcie robo to robi).

It`s my life

9381.jpg

31584.png

21571.jpg

Opublikowano

pewnie cos przerwalo w sciaganiu albo przy wklejaniu. najlepiej pobierz jescze raz paczke i zainstaluj pomnownie.

Moim zdaniem tylko te pliki wystarczy. Osobiscie nie zrobilem jescze serwa...(ZAMIAST "O" WYSWIETLA MI SIE "6" WIE KTOS JAK TO ZROBIC???)

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

wszystko tak jak w poradniku zrobilem I dupa :/

ehh nie mam szczescia jednak :(

Blad podczas laczenia sie z serwem :/

1190824157.png

Opublikowano

Jak innym się udało to czemu tobie by nie miało ? kombinuj jak inni w końcu dojdziesz do tego czytaj mój tut pisemny już go poprawiłem :]

Opublikowano

Według filmiku na sam koniec 2part przy zaznaczaniu inet powinienem mieć na górze 127.0.0.1 , a na dole 192.168.2.104 tylko , że zamiast 192.168.2.104 mam 0.0.0.0 - co robię nie tak :/

Opublikowano

Ja już nie mogę tyle próbuje i nic mi nie wychodzi nawet stworzyłem identyczne foldery co na filmiku są i nic bez przerwy na koniec (błąd połączenia z serverem) ręce już opadają, może wiecie co z tym zrobic :(:(:(

Opublikowano

@chippy

dobra czemu nie ... dopisz duzymi napisami

BY ROBO12 FOR MPCFORUM.PL

...

i daj w tym temacie link

aha w 2 parcie na końcu przypadkiem kliknolem Print Scr i wyskoczylo okno do logowania xD wez to wytnij ten koniec ...

Opublikowano

Więc pytanie, bo tylko obiło mi się o uszy. Czy można zrobić serva na neo? Boe niestety moj dom tak daleko ze tylko neo podchodzi. I to jeszcze 256kb/s

Jesli trzeba cos z neo zrobic zeby działalo prosze o tuta co ;]

Opublikowano

nom ja tez przy tym /etc.d/....

mam zamiast ip mam takie cos 0.0.0.0 i oco kaman ?

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

ja też zrobiłem serva teraz robie GM xD

jak robie GM to najpierw musze zrobić na tym koncie rain konto z moja nazwą czy w navicacie a potem się pojawi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...