Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowości które za nie długo będą:

Witajcie!

W tym temacie dowiecie się jakie niedługo nowości Was spotkają na serwerze!

Zielarstwo

4b96da12df6afae9deb3a7bfcc9ae78f91.94.193.1450610_163609.jpg

Wraz z wprowadzeniem tych roślin zostaną dodane nowe, fascynujące misje fabularne!! Kwiaty będzie można także zbierać i wytwarzać mikstury, dziesiątki komplikacji!!

Zostanie dodana także nowa umiejętność, zielarstwo którą będziecie mogli rozwijać!!

Nowy Wierzchowiec

bd2147e3ee6f71aeb02801db3e69f6ed91.94.193.1450610_170216.jpg

Będzie się go przywoływać tak jak standardowe wierzchowce, pieczęcią. Siedząc na nim otrzymamy dodatkowe bonusy, lecz jakie pozostawimy tajemnicą smile.png

Niedługo dostaniecie także informacje o nowym npc o nazwie "Licytator". Po nazwie można się domyślić o co chodzi smile.png

Opublikowano

licytator to pewnie cos jak w cabalu jest dom aukcyjny AH. Ja to po swojemu nazywam allegro ;D. Ale takie cos by sie w metku przydalo

Te zdjecia kwiatkow troche mnie... wkurzaja. Ale tylko przez to, ze troche przypominaja mi Borderlands a niestety nie moge w niego pograc ;D

gra sie swietnie na tym serwie, tylko szkoda ze juz nie mam takiej wprawy oraz czasu na gre ;p

Opublikowano

z gory przepraszam za bledy i brak polskich znakow, znow pisze z komy

mam taki jeden maly pomysl,ktory moglby sie przydac, niestety nie wiem czy takie cos juz jest, jesli tak to sorka

chodzi o to, zeby wprowadzic cos w rodzaju poczty do gry. Ze mozemy do kogos napisac wiadomosc, nawet jesli go nie ma, a odczyta jak wejdzie. Troche by to czasem pomoglo w niektorych sytuacjach

Nie wiem takze jak to by wygladalo od strony technicznej, takze to jest tylko takie wspomnienie o tym

@ kilka malych pytan

- KD mozna ulepszac tylko +4 czy tez +3 i co na to potrzeba?

- ile jest warty kamyk duchowy?

- z jakiej misji dostaje sie FMS,a +8 w nagrode?

- z czego i od czego jest zalezny drop szkat blask. ksiezyca, juz mi kilka ich droplo ale nawet nie wiem kiedy

Opublikowano

@Up tyle że administracja nie chce sobie dać pomóc, zaoferowałem ją, admin ze mnie zkpił sobie, powiedziałem że wiem w czym siedzi bład i że można się dogadać z wynagrodzeniem za pomoc, otrzymałem odpowiedz "spierdalaj" postanowiłem offnać to zasrane jedno ch żeby pokazać że coś jest nie tak. I najwyżej nie interesuje ich serwer, a każda osoba co potrafi exploitować serwery hamachi poradzi sobie z tym serwerem o ile pamięta o funkcji, więc jeżeli takie jest podejście administracji to ja za tydzień gry podziękuję, bo serwer prawdopodobnie jak czegoś nie zrobią to upadnie.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Szkoda tylko, że tak mało ludzi gra na serwie, no może nie tak mało, ale też nie za dużo. W Chunjo może kilkadziesiąt osób gra, na mapkach typu dolina/loch, może 3 razy odkąd grałem spotkałem kogoś od siebie ;p

Przy okazji, już trochę pozapominałem niektóre rzeczy z gry, ale czy lv ma wpływ na drop itemków questowych? mam misję na zdobycie próbki pajęczego jadu, bodajże od AH-Ju czy jak jej tam, al już kilka razy po ponad 15 min biłem te moobki, (ogólnie ponad 1,5h) i niestety nic (zwój z misją zawsze rozwijałem przed misją)

@ Może ktoś podać ceny kilku itemków? Stal +9 dla sury (napiszcie czy z KD czy bez) krwisty kamień (bo już słyszałem wiele wersji) oraz ringi PD na 1h

Opublikowano

1337276989-U173186.png

Event zostanie podzielony na dwie części!!

Pierwsza część rozpocznie się o godzinie 20:00 i będzie ona dla graczy do poziomu 80. Runda ta odbędzie się w dolinie orków na kanale trzecim (ch3)

Druga część rozpocznie się o godzinie 21:00 i będzie ona dla graczy powyżej poziomu 80. Runda ta odbędzie się na górze sohan na kanale czwartym (ch4)

Przybędzie gromado silnych, oraz potężnych potworów zmierzających ku lodowej ziemi i dolinie orków. Wszystkie królestwa szykują się na krwistą walkę na śmierć i życie. Odbędzie się bojowy pojedynek pomiędzy zgranymi Graczami a gromadą bossów, oraz płonących kamieni metin...

Chcesz uczestniczyć w brutalnym pojedynku, pomiędzy Graczami, a bossami? Przybądź na czas!

Za przybycie na nie swój event, a także stwarzanie problemów w trakcie trwania wydarzenia ban na 48h!

Używanie cheatów wiąże się z stałą blokadą konta i całą resztę kont powiązanych!

Opublikowano

Dziwne eventy na tym serwie

^^

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Witajcie.

Co zostało zmienione na serwerze?

Poprawiony został drop z szkaty azraela:

*Olejek Wygnania

*Maska uczuc

*Bronie na 75 poziom

*Niebiański set

Odbugowany drop kamieni u biologa

Wprowadzony "Niebiański Wymiar" z którego ss otrzymacie niedługo

Odbugowane ulepszanie niebiańskiego miecza

Wkrótce zostaną wprowadzone pozostałe nowości smile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...