Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]co zrobić aby kbot latał na 1 konfie

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,na bota zrobiłem 2 konfy,1 szybka 50k osłon,2 full wszędzie osłony 750k,zostawiam na konfiguracji 1(50k osłon)bije alienki na niej przez jakiś czas,potem zmienia na 2,mocniejszą

A o to pytanie, co zrobić, aby kbot bił alieny na konfie na której jest 50k osłon, a aby włączał tą z 750k gdy bije go wrogi gracz ?

Dam lajki

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Witam,na bota zrobiłem 2 konfy,1 szybka 50k osłon,2 full wszędzie osłony 750k,zostawiam na konfiguracji 1(50k osłon)bije alienki na niej przez jakiś czas,potem zmienia na 2,mocniejszą

A o to pytanie, co zrobić, aby kbot bił alieny na konfie na której jest 50k osłon, a aby włączał tą z 750k gdy bije go wrogi gracz ?

Dam lajki

Witam, żeby bot nie zmieniał konfigi na tą z 750k osłon musisz mieć więcej osłon na 1 konfigu.Nie wiem daj zeby bylo ze 120k oslon na szybkiej wtedy bedzie dobrze chodzilo.Mysle ze pomoglem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...