Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z PINGIEM

Gość dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od dobrych 3dni mam duze problemy z netem... dodam ze mam przewodowy i nigdy nie miałem, poprostu podczas gry wypierdala mi po 300 pingu i jakichkolwiek streamów tez nie da sie oglądac bo straszne cofki i klatkowanie... znacie moze jakis darmowy antywrius czy cos czym mogl bym przeskanowac kompa zanim zaczne zwalac wine na operatora internetu? dodam ze malwaresbyte anti malware oraz CCleaner juz uzywalem i nie wiem kurwa co dalej zrobic.. cholery mozna dostac

@down

wtf? streamy to nie filmy... przekaz idzie na bierząco i obraz sie wiesza, klatkuje, cofa, wiec ping ma raczej dużo.

a łącze od roku chodziło bez problemu tera nagle wyjebało...

Opublikowano

co maja pingi do oglądania filmów, masz łącze dziadowskie, dzwon sobie do ISP

@down jak już ma wirusy zainstalowanie antywirusa raczej mało pomoże

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dodam, ze sformatowałem dzisiaj kompa ale nadal jest to samo. czy to możliwe, ze to z powodu mojej karty sieciowej? moge jakoś sprawdzić czy jest 100% sprawna? oczywiście zintegrowana.

Opublikowano

Start->Uruchom->cmd->ipconfig /renew

Powinno ci odświerzyć addres ip, a sprawdzić możesz tym:

Start->Uruchom->cmd->ipconfig /all

Może pomoże ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Antywirus to polecam Avast

;)

Kurwa dziecko się odezwało specjalista wielce co w życiu miał tylko avasta bo mu tata zainstalował -.-

Antywirus BitDefender albo AVG albo Panda. Avast, nawet PRO jest do dupy.

Powiedz jakiego masz neta, osiedlowy czy coś? Jak osiedlowy to możliwe że ktoś inny męczy łącze.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

żaden osiedlowy, normalny przewodowy od neostrady, 10mb, od tygodnia tak się jebie... teraz nawet jak ciągne clienta metin2 to leci tylko 150kb/s a zawsze leciało po 1,1mb/s nawet...

Opublikowano

Poczekaj parę dni - akurat miałem tak samo kilka dni temu, net identyczny jak Ty mam: neo, 10 mb i też mi tak lagusowało że taki ping ale po kilku dniach się uspokoiło. Możliwe że coś konserwują z siecią w miastach i najpierw ja, potem Ty, potem ktoś inny itp ^^

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...