Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wyboru

iPhone 3G 16GB lub Samsung galaxy S Plus

Co wybrać?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Samsung galaxy S plus, ma androida, dobry procesor i aparat. Dobrze się na nim ogląda filmy bo ma 4 cale i całkiem niezły wyświetlacz. Ja na Twoim miejscu wybrałbym samsunga.

FreemS

Opublikowano

Galaxy, bo iPhone przereklamowany

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Gość malutki688
Opublikowano

nie sluchaj sie tych gimbusow, samsung ma wszystkie paramerty techniczne o wiele lepsze.ma wsparcie, moze oblugiwac karty pamieci, android.iphone 3g juz nie jest wspierany

Opublikowano

nie sluchaj sie tych gimbusow, samsung ma wszystkie paramerty techniczne o wiele lepsze.ma wsparcie, moze oblugiwac karty pamieci, android.iphone 3g juz nie jest wspierany

Napewno nie...

Co do tematu Iphone jest lepszy zrobisz sobie jailbrejka i zainstalujesz sobie program o nazwie Cydia i masz tam duzo programów które pomogą z szybkością telefonu :) a nawet bez programów jest dosc szybki ale :P

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

iPhone to tylko rozreklamowany shit, samsung ma to coś :)

S plus? jeśli chcesz na prawdę porządny telefon to dołóż parę stów i kup galaxy s2 :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Gość malutki688
Opublikowano

no tak znawco, galaxy ma procek i 1.4 be podkrecania i jest telefonem lepszej generacji.na androida tez jeat w cholere aplikacji, samsung wygrywa pod kazdym wzgledem.podajcir przynajmniej powody potwierdzakace ze iphone to dobry wybor

Opublikowano

Powiem tak Ja miałem Iphone 3g teraz mam 4 i to jest pieprzenie że telefon jest przereklamowany po prostu taka opinia jest w polsce dzieci neo są zazdrosne że widzą apple. A Android jest Chujowy :)

Bierz Tego SAMOZŁOMA.

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Ci co mówią, że Iphone 3g jest lepszy od SGS + to się chuja znają.. Po samych parametrach SGS jest lepszy.. - Wyświetlacz AmoLed, lepsza rozdziałka; Procesor 1,4Mhz - w IPhone 400mhz, W Samsungu lepszy aparat... Najnowszy IP na pewno jest lepszy, ale ten staruch nie ma szans z sgs...

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

wezmę Samsunga.

Pobawiłem się tym i tym i Samsung ma o wiele lepsze parametry a iPhone jakoś nie przypadł mi do gustu.

Tylko dla szpanu widzę :)

Opublikowano

IPhone nie ma bluetooth. Przynajmniej mój kumpel nie ma w swoim Iphone 3G. nie da rady przesyłać plików <LOL>

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

TO jest stara wersja iphona więc ja bym jej nie brał tak samo jak i s+ jest stary...

Ja bym ci polecił

A ja ci polecam Nokia Lumia 710 z Systemem WindowsPhone 7,5 I będzie aktualizacja do Windows 8

- 1,4GHz ( potwór )

- 512ram ( standard w tych lepszych smartphonach )

- nowy za 600zł ( tą 100zł myślę że uda ci się zdobyć )

- rozdzieczość 480x800 ekran 3,7 clear black TFT. ( trochę większy od iphona ogólnie rozmiar idealny )

- Rozsuwanej nie ma ale za to ekranowa jest zarąbista ( czułość bardzo bardzo dobra )

System wgl się nie zacina tak jak to w andku często bywa. System chodzi stabilnie a andkowi potrzeba conajmniej 2 rdzeni po 1GHz żeby nie wariował. :) Masz SkyDrive 7GB za free. Działa jak bluetooth też można wysyłać pliki innym po warunkiem że mają ten dysk :) W tej wersji BT służy tylko do podłączania słuchawki, Win 8 ma być już normalnie że będzie można wysyłać pliki. Ale może sobie wgrać custom Rom i w nich jest parę rzeczy których nie ma w oficjalnym wydaniu.... Bateri trzyma mi 1dzień

- gram sporo

- wi-fi

- słucham muzyki.

I spokojnie cały dzień nie muszę się jakoś ograniczać :)

A rekord to 2dni.

- Darmowa nawigacja od noki

- nokia mapy

Masz tam Offica plików nie trzeba konwertować do PDF :)

Prędkość systemu jest po prostu nie do opisania...

Dla mnie jest jeden minus

- głośność ustala się dla całego systemu a nie oddzielnie dla dzwonka czy muzyki, gier.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ci co mówią, że Iphone 3g jest lepszy od SGS + to się chuja znają.. Po samych parametrach SGS jest lepszy.. - Wyświetlacz AmoLed, lepsza rozdziałka; Procesor 1,4Mhz - w IPhone 400mhz, W Samsungu lepszy aparat... Najnowszy IP na pewno jest lepszy, ale ten staruch nie ma szans z sgs...

400MHz? Czy ciebie do konca ********? Jak juz to 600MHz, ale tak czy siak wydaja sie szybszy ... iPhone 4 ma 800MHz a jest porownywalny z SGS2 1.2GHz :) Ja bym bral iPhone, mialem, uzywalem i jest git. Chodzi szybko, plynnie i bez przycinek.

61093c6efb.png

Opublikowano

TO jest stara wersja iphona więc ja bym jej nie brał tak samo jak i s+ jest stary...

Ja bym ci polecił

A ja ci polecam Nokia Lumia 710 z Systemem WindowsPhone 7,5 I będzie aktualizacja do Windows 8

- 1,4GHz ( potwór )

- 512ram ( standard w tych lepszych smartphonach )

- nowy za 600zł ( tą 100zł myślę że uda ci się zdobyć )

- rozdzieczość 480x800 ekran 3,7 clear black TFT. ( trochę większy od iphona ogólnie rozmiar idealny )

- Rozsuwanej nie ma ale za to ekranowa jest zarąbista ( czułość bardzo bardzo dobra )

System wgl się nie zacina tak jak to w andku często bywa. System chodzi stabilnie a andkowi potrzeba conajmniej 2 rdzeni po 1GHz żeby nie wariował. :) Masz SkyDrive 7GB za free. Działa jak bluetooth też można wysyłać pliki innym po warunkiem że mają ten dysk :) W tej wersji BT służy tylko do podłączania słuchawki, Win 8 ma być już normalnie że będzie można wysyłać pliki. Ale może sobie wgrać custom Rom i w nich jest parę rzeczy których nie ma w oficjalnym wydaniu.... Bateri trzyma mi 1dzień

- gram sporo

- wi-fi

- słucham muzyki.

I spokojnie cały dzień nie muszę się jakoś ograniczać :)

A rekord to 2dni.

- Darmowa nawigacja od noki

- nokia mapy

Masz tam Offica plików nie trzeba konwertować do PDF :)

Prędkość systemu jest po prostu nie do opisania...

Dla mnie jest jeden minus

- głośność ustala się dla całego systemu a nie oddzielnie dla dzwonka czy muzyki, gier.

Lumia jest jednym z gorszych telefonów co teraz wyszły. Sami recenzenci mówią -.-

i 1,4GHz i 512RAM?

Tyle samo ma S+

I sorry ale Windows? Najlepszy i najbardziej stabilnym oprogramowaniem jest Android.

Opublikowano

@UP

System jest młody i brakuje mu paru funkcji, ale pod względem najlepszy i najbardziej stabilny proszę cie... Stabilny ?? Jak masz kilka rdzeni po minimum 1GHz tak a WP nie potrzebuje nawet tego 1GHz żeby działac płynnie masz przykład Lumia 610 800MHz i system chodzi tak samo jak na Lumi 900... Różnica jest tylko przy aplikacjach ale to chyba logiczne....

Recenzentów którzy testują same Smarphony za 2500tyś to jak oni mogą dobrze ocenić telefon który można kupić za 600zł...

Poczekamy jak WP będzie dłużej na rynku czy dalej entuzjaści Andka dalej będę go tak wychwalać :)

PS: Andek jest OK ale jak ma się jakiegoś SGS II albo III ale np. zabezpieczenia ppfff dziurawy jak sito :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...