Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe SM

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/

Polecam używać IE przy wypełnianiu ofert itp...

Opublikowano

Tak, kolega wyżej dał cały poradnik. Pamiętaj, aby zmieniać IP na Holenderskie/Amerykańskie, gdyż tam masz najlepsze oferty.

Cóż tu więcej mówić - jeżeli będziesz miał problemy to napisz do mnie na PW.

Opublikowano

Możesz wejść też na forum Ekipy s27.... oni oferują kupno Smoczych Monet za pisanie postów, lub przy odrobinie szczęścia możesz wygrać je konkursach.

Przekazanie SM odbywa się poprzez metodę SMS, podajesz im TREŚĆ i NUMER pod jaki muszą wysłać sms'a... i czekasz na Smocze Monety. W ciągu 2-3min masz doładowane Monety.

Na dzień dzisiejszy to najłatwiejszy i najszybszy sposób, żeby bez wydawania PLNów, nabyć Smocze Monety.

Tu masz linka do ich forum: www.s27.pl

1_802.png

Opublikowano

Ja nie ryzykuje. Wiec tobie tez nie radze. Jakies 2 lata temu gość wymyślił taki program, złapali go i chyba 2 albo 3 lata dostał. Tak słyszałem. A nawet jak coś znajdziesz to key bedzie albo jeszcze inne oprogramowania ktore moga zniszczyc ci kompa albo poprostu ban i zegnaj ;x

Opublikowano

@up

...

Już chyba dam sobie spokój wypełniłem z około 15 reklam i dalej 0 SM.

E tam. 15 to ja rano lajtem na śniadanie wypełniam.. :)

Dam Ci kilka wskazówek...

Na każdą reklamę możesz podać inny adres e-mail. Oczywiscie musi być aktywny, aby potwierdzić itp.

Polecam używać IE lub Gogle Chrome

Miedzy wypełnianiem akcji usuwaj ciasteczka...

Zazwyczaj wiecej Sm dostaje na SuperRewads niz SponsorPay

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...