Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fraggin2[No-hamachi][Pl]

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja w sumie nie wiem czy to coś nazwać można prezentacją. Kolorystka denna, jak i ss.. Nic zupełnie do Siebie nie pasuje. Kicz.. Nie zagram.

Opublikowano

Napewno zagram. Wszystkie no-hamachi mi sie dobze kojaza...oby bylo warto ;PWbije i dam edit...

/ nie moge wbic jak klikam start to pojawia sie okienko z napisem erro a w nim start again...

/z tym nowym IP to klikam start na sekunde otwiera sie okno i zamyka/

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Napewno zagram. Wszystkie no-hamachi mi sie dobze kojaza...oby bylo warto ;PWbije i dam edit...

/ nie moge wbic jak klikam start to pojawia sie okienko z napisem erro a w nim start again...

/z tym nowym IP to klikam start na sekundę otwiera sie okno i zamyka/

Zostaw oryginalne locale_pl z rykoxsa a resztę z

http://www.speedyshare.com/NWmY3/Fraggin2.rar zamień na pewno zadziała

2434ef17bbe94.png

Opublikowano

Na tym serwerze lepiej służy client Gladora, lecz jak kto woli. Nie dziw się jak nie będziesz widział niektórych itemów

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Prezentacja lipna , stronkę byście mogli dopracować oraz forum zrobić .. podstawowe rzeczy ..

/zakaz handlu

Opublikowano

Na tym serwerze lepiej służy client Gladora, lecz jak kto woli. Nie dziw się jak nie będziesz widział niektórych itemów

Wystarczy odpowiednia poprawka pliczków i już wszystko widać

2434ef17bbe94.png

Opublikowano

Dobra wbije za 28lat na mpc może wtedy będzie można wbic* na serwa...bo nadal cos pupa*

/Czy to prawda ze omek to Dziwka???Bo mi ktos tak mowil...Podobno cale mpc o tym chuuczy

Ach ta kasa ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...